Celebrity Style, Events, Μόδα

MadWalk ’21 : Οι καλύτερες εμφανίσεις από το κόκκινο χάλι

Το μεγάλο event ”MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project” πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στο Γήπεδο TAE KWON DO για 11η συνεχόμενη χρονιά σε μία ανατρεπτικά δημιουργική εκδήλωση, όπου η μόδα ενώθηκε με τη μουσική και το αποτέλεσμα ήταν άκρως φαντασμαγορικό.

Το φετινό MadWalk ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου Σύλλογος ”ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’‘. Στο εντυπωσιακό σκηνικό του event με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού παρουσιάστηκαν εντυπωσιακά acts και πρωτότυπα catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands!

Ανάμεσα στις συλλογές, που παρουσιάστηκαν, ξεχωρίσαμε τις παγιέτες του Βρεττού Βρεττάκου, τα εκκεντρικά cut outs της Celia Kritharioti, τη ρετρό αισθητική του Βασίλη Ζούλια, τα ”πράσινα” κομμάτια του act ”GreenWalk by ΔΕΗ”, που έφεραν τη βιωσιμότητα και στην πασαρέλα του MadWalk με 8 γνωστούς σχεδιαστές να επαναχρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά όπως βιοδιασπώμενα καλαμάκια, πλαστικά μαχαιροπίρουνα, χαρτόκουτα, ακατέργαστο γυαλί, οικολογικό μουσαμά και υπολείμματα υφασμάτων δημιουργώντας πρωτότυπα outfits.

Επίσης, ξεχώρισε και το act του θεσμού Designer’s lab και του NOW.COM, που έδωσαν την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συστηθούν στο κοινό. Έτσι, θαυμάσαμε τις δημιουργίες των Ζωή Στεργίου, Vie Revee, Naya Tsalesi, Magda Athanasiou, Nene, Blondiee, Evagelia Kountouri, Sei Unica, Sac n Co, Musa Collection, Hemithea και Klelia Andrali.

Red Carpet Alert

Εμείς δώσαμε το παρών στον ετήσιο, πλέον, θεσμό και είχαμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα και την προσοχή μας καρφωμένη στο κόκκινο χαλί του MadWalk, για να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. Οι celebrities και οι fashion lovers, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, δεν μας απογοήτευσαν, αφού φόρεσαν τα πιο λαμπερά outfits της γκαρνταρόμπας τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τες παρακάτω!

Η Αθηνά Οικονομάκου με outfit Project Soma και παπούτσια από την Envie Shoes.

H Χρυσιάννα Ανδριοπούλου φορώντας κομμάτια από Nanadoo Resort Wear.

H Natasha Kay με φόρεμα Celia Kritharioti.

Η Δούκισσα Νομικού με φόρεμα Βασίλη Ζούλια.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ένα σύνολο από το brand Abstracto.

missbloom.gr