Celebrity Style, Events, Lifestyle, Μόδα

“Virgil was here” | Το σόου του οίκου Louis Vuitton με τις τελευταίες δημιουργίες του ταλαντούχου σχεδιαστή

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Virgil Abloh σόκαρε τον κόσμο της μόδας, ο οποίος δε γνώριζε για τη μάχη του σχεδιαστή με τη σπάνια, επιθετική μορφή καρκίνου, που του στέρησε τη ζωή σε ηλικία 41 ετών. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, το τελευταίο του σόου για την ανδρική συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του οίκου Louis Vuitton, του οποίου ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής, πραγματοποιήθηκε κανονικά χθες το απόγευμα στο Μαϊάμι, όπως ακριβώς το είχε κανονίσει.

“Virgil was here” ονομάστηκε το ντεφιλέ που είχε περισσότερο την αίσθηση μιας τελετής αποχαιρετισμού προς τον σπουδαίο δημιουργό, παρά εκείνη μιας επίδειξης μόδας. Όπως είχε ανακοινώσει και ο CEO του οίκου, Michael Burke, η τελευταία αυτή επίδειξη ήταν ένα τρόπος να γιορτάσουν την κληρονομιά του, από τη στιγμή που και ο ίδιος επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το παρών έδωσαν αρκετοί διάσημοι φίλοι του σχεδιαστή, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός. Ο Kanye West, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα, συνοδεύτηκε από την πρώην του σύζυγο, Kim Kardashian και την κόρη τους North, οι οποίοι παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας.

Στο τελευταίο αντίο βρέθηκαν επίσης και ο Pharrell με τη σύζυγό του, αλλά και οι 21 Savage, Quavo, Kid Cudi και Offset.

Στο Μαϊάμι για το γεγονός εμφανίστηκε και ο Joe Jonas, ο οποίος ανήρτησε διάφορα στιγμιότυπα από την επίδειξη, όπως και ο Ricky Martin μαζί με τον τραγουδιστή Rauw Alejandro.

"Virgil was here" | Το σόου του οίκου Louis Vuitton με τις τελευταίες δημιουργίες του ταλαντούχου σχεδιαστή

Πηγή:madamefigaro.gr