Ηνέα χειμερινή σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά με πολλές εξόδους, events και διάθεση για νέους στυλιστικούς συνδυασμούς. Στο επίκεντρο βρίσκεται η streetwear αισθητική που συνδυάζεται με την άνεση, δημιουργώντας μοναδικά σύνολα. Η προτεραιότητα δίνεται σε κλασικές επιλογές με πολλά twists, που μπορούν να σας συνοδέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η γνωστή εταιρία υποδημάτων Haralas γίνεται σύμμαχός σας σε αυτό το στυλιστικό ταξίδι ανανέωσης, προσφέροντας πλήθος επιλογών μέσα από την τελευταία της συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Τα νέα fashionable σχέδια σε υποδήματα και τσάντες σας βγάζουν ξανά έξω και συνθέτουν τα βασικά κομμάτια πάνω στα οποία θα δομηθεί το καινούριο σας ενδυματολογικό προφίλ. Όλα τα items αποτελούν μέρος της νέας καμπάνιας της Haralas, που παντρεύει τα στοιχεία της πόλης με την κομψότητα και την ρετρό αισθητική. Ο φακός του γνωστού φωτογράφου μόδας, Γιάννη Μπουρνιά, κατάφερε να απαθανατίσει αυτή τη μοναδική συνάντηση, μέσω ενός φιλμ και μίας σειράς φωτογραφιών. Τα φρέσκα beauty looks των μοντέλων έχει επιμεληθεί η ΚΙΚΟ ΜΙLANO με το expertise που τη διακρίνει και την ευρεία προϊοντική γκάμα της βασικής της συλλογής μακιγιάζ.

Στο πλαίσιο της αναγέννησης της cottagecore κουλτούρας τα clogs, που μονοπώλησαν το στυλιστικό μας ενδιαφέρον την άνοιξη και το καλοκαίρι, συνεχίζουν να αποτελούν must προσθήκη των χειμερινών look. Προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι από την εταιρία Scholl που συνδυάζεται ιδανικά με ένα καλσόν γεμάτο μοτίβα ή ένα ζευγάρι πολύχρωμες fuzzy κάλτσες. Διαχρονικά μαύρα DKNY και Νine West booties, διαθέσιμα και σε κατάλευκους τόνους για total white σύνολα που μαγνητίζουν, συνεχίζουν να αποτελούν μία κλασική επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από τη capsule γκαρνταρόμπα του φετινού χειμώνα.

Το office-wear αποκτά νέα ταυτότητα με τις ladylike Nine West γόβες, διαθέσιμες σε μία ευρεία γκάμα χρωμάτων από το ταμπά μέχρι το βαθύ μπλε και το χρυσό. Οι chunky πάτοι ανάγονται στη νέα μεγάλη τάση, που κατέκλυσε τις πασαρέλες, όπως απέδειξαν οι συλλογές πολλών γνωστών οίκων -Versace, Prada και Sportmax. Η επικρατέστερη μορφή τους είναι τα μοκασίνια με τους ογκώδεις πάτους αλλά και οι chelsea μπότες, που συνδυάζουν πρακτικότητα με στυλ. Τα σχέδια από Geox και Chiara Ferragni -μία φρέσκια προσθήκη στα συνεργαζόμενα brands της εταιρίας Haralas- θα αποτελέσουν βασικούς εκφραστές του ανανεωμένου ακαδημαϊκού στυλ.

Τα cult αθλητικά που έλαμψαν τη δεκαετία του 2000, επιστρέφουν πιο ανανεωμένα από ποτέ σε νέα σχέδια γεμάτα μοτίβα και color-blocking συνδυασμούς. Μπορείτε να βρείτε τα πιο ενημερωμένα σχέδια στη νέα καμπάνια της Haralas σε brands όπως Puma και ACBC. Ωστόσο κάποιοι πιστοί συνοδοί στη νέα καθημερινότητα– αλλά και οι μικρές Sisley και Haralas cross body τσάντες με σατέν τελείωμα και μεταλλική αλυσίδα -μικρά στολίδια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία νυχτερινή εμφάνιση.

Οι αρβύλες κάνουν μία δυναμική επιστροφή στο ανδρικό στυλ με κλασικάDr. Martens σχέδια, αποτελώντας βασικούς εκφραστές του ανανεωμένου military style. Κεντρική θέση συνεχίζουν να κατέχουν τα sneakers από Fila και Saucony Originals, ενσαρκώνοντας την καθιερωμένη επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα.