Gossip, Lifestyle, Ψυχολογία

H Jennifer Aniston μιλάει για το αν μπορεί ή όχι να κάνει παιδιά

H Jennifer Aniston μιλάει για το αν μπορεί ή όχι να κάνει παιδιά

Τζένιφερ Άνιστον

“Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει”. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα που μεταφέρει στο κοινό η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξη που έδωσε στο The Hoilywood Reporter. Η ηθοποιός έχει γίνει αρκετά “σκληρόπετση” πια ώστε να μη δίνει σημασία στα σκανδαλοθηρικά πρωτοσέλιδα, σίγουρα όμως τα ταμπλόιντς την έχουν επηρεάσει στο παρελθόν.

Τζένιφερ Άνιστον

Όπως πολλές γυναίκες που δεν έχουν αποκτήσει παιδιά, η Τζένιφερ Άνιστον έχει βρεθεί πολλές φορές κάτω από το εξεταστικό βλέμμα ρεπόρτερ και φωτογράφων. Σήμερα, παρότι όπως λέει η ίδια οι ρεπόρτερς έχουν εν μέρει αντικατασταθεί από αληθινούς ανθρώπους – τρολς στα social media, και “κρίνεται” επειδή είναι μια γυναίκα που δεν έχει αποκτήσει παιδί, βρίσκεται σε “ένα σημείο όπου τα πράγματα έχουν ηρεμήσει και δεν δίνει πια τόση σημασία”.

“Τα έπαιρνα όλα πολύ προσωπικά. Τις φήμες περί εγκυμοσύνης και όλο αυτό που έλεγαν πως “διάλεξα την καριέρα αντί για τα παιδιά”. Είναι σαν να μην έχεις κανένα στοιχείο για το τι συμβαίνει στη ζωή του άλλου, προσωπικά, αλλά και ιατρικά. Για το αν μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Δεν γνωρίζουν τίποτα”, είπε η Τζένιφερ Άνιστον αναφέροντας πως όλη αυτή η κατάσταση ήταν πραγματικά επώδυνη και γεμάτη κακία.

Η Άνιστον λέει ότι έχει καιρό να δει το όνομά της σε τίτλο ταμπλόιντ, αλλά πλέον θα γελούσε δεδομένου μάλιστα ότι είναι πλέον μεγαλύτερη. “Περιμένω πάλι δίδυμα; Θα γίνω μητέρα-θαύμα στα 52 μου;”.

Για το γάμο και τα παιδιά

Στην ίδια συνέντευξη η αγαπητή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς ο γάμος και η γονεϊκότητα αντιμετωπίζονται διαφορετικά στους άντρες και τις γυναίκες. “Οι άντρες μπορούν να παντρευτούν όσες φορές θέλουν, μπορούν να παντρευτούν 20σάρες και 30άρες. Στις γυναίκες αυτό δεν είναι επιτρεπτό.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, το 2014, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για τη μητρότητα. “Η αξία μου ως γυναίκα δεν μετριέται με το αν έχω αποκτήσει ή όχι παιδί”.

“Θα παντρευτεί ξανά;”
“Θα κάνει παιδιά;”
“Είναι έγκυος;”

Βλέποντας παρόμοιους τίτλους ξανά και ξανά, η Άνιστον είχε απαντήσει: “Δεν έχω κάποια τέτοια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνω που αν δεν γίνουν, τότε θα έχω αποτύχει σε κάποιο σημείο του φεμινισμού μου ή στην υπόστασης ή της αξίας μου ως γυναίκα”.
Πηγή:shape.gr