Μόδα, Νύχια, Ομορφιά

Glittery nails: Tα πιο hot σχέδια για τις εορταστικές σας εμφανίσεις

Οι διακοπές είναι γεμάτες χαρά, κέφι και άφθονα διασκεδαστικά beauty looks. Ίσως το πιο ελκυστικό από όλα, όμως, είναι η ευκαιρία να δημιουργήσετε εορταστικά σχέδια νυχιών. Μπορείτε να το φτάσετε στα άκρα επιλέγοντας περίπλοκες κόκκινες και χρυσές λεπτομέρειες σε κάθε δάχτυλο ή να ακολουθήσετε τη μινιμαλιστική προσέγγιση και να επιμείνετε σε ένα δάχτυλο έμφασης σε κάθε χέρι. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε πολλά κομπλιμέντα. Παρακάτω, συμπεριλάβαμε επιλογές από μερικές από τις αγαπημένες μας nail artists, που ανεβάζουν το nail art στο επόμενο επίπεδο.

Disco Ball: Holiday Edition

glitter-nails.jpg
@nailsbymei

Χρησιμοποιήστε αστραφτερές πούλιες και γιορτινές μπάλες ντίσκο ως έμπνευση και δημιουργήστε αυτό το λαμπερό μανικιούρ, με γιορτινά χρώματα και άφθονο κέφι. Είναι απλό στην εκτέλεση (χρειάζεστε μόνο τρία χρώματα και λίγη λάμψη) αλλά προσθέτει μια extra γιορτινή νότα στα νύχια σας.

Ornamental Detailing

red-nails-74n5U.jpg
@nailsbymei

Δοκιμάστε αυτήν την κόκκινη απόχρωση και χρησιμοποιήστε πέρλες και χρυσό για να την κάνετε να φαίνεται ιδιαίτερα περίτεχνη. Φτιαγμένα αρχικά για το Met Gala από την ιδιοφυή μανικιουρίστα Mei Kawajiri, αυτά τα νύχια είναι το τέλειο κεντρικό στοιχείο για το ντύσιμο των διακοπών σας. Το ρουμπινί βερνίκι φαίνεται θεϊκό σε συνδυασμό με τα χρυσά αξεσουάρ νυχιών. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο τολμηρές με τα κοσμήματα νυχιών—μερικές χρυσές προσθήκες θα λειτουργήσουν μια χαρά.

Maroon and Gold

nails.jpg
@thenailboxxchi

Αυτό το βαθύ κόκκινο δεν είναι η τυπική χριστουγεννιάτικη εμφάνιση των νυχιών σας, αλλά αντίθετα απηχεί μια ώριμη, εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε μια παλέτα χρωμάτων διακοπών. Θα λατρέψετε το πώς φαίνεται αυτό το ματ χρώμα κρασιού με τα λαμπερά χρυσά φύλλα και μια λεπτή μαύρη οριζόντια ρίγα. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ανάγλυφο και περίπλοκο στην εμφάνιση, αλλά είναι κάτι παραπάνω από απλό στη δημιουργία.

Sparkly Stripes

red-nude-nails.jpg
@paintboxnails

Άλλος ένας negative space σχεδιασμός χώρου που ταιριάζει σε όλες τις χειμερινές και γιορτινές ημέρες. Οι αστραφτερές διαγώνιες κόκκινες και χρυσές ρίγες μοιάζουν με τις κορδέλες πάνω από ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Είστε σίγουρα έτοιμες για αυτό το αποτέλεσμα.

Half Moon with Gold Studs

red-nails-UFSRx.jpg
@imarninails

Ένα σχέδιο μισοφέγγαρου σε σκούρο κόκκινο βερνίκι αφήνει χώρο για να λάμπουν τα ευαίσθητα χρυσά καρφιά. Χρησιμοποιήστε ένα κυκλικό στένσιλ για να καρφώσετε αυτό το διακριτικό σχέδιο ακριβώς στη βάση την επιδερμίδας. Προσθέστε ακόμη, αν θέλετε και παραπάνω χρυσές λεπτομέρειες ή μείνετε πιστοί στη μινιμαλιστική εμφάνιση αυτού του αποτελέσματος.

Christmas Cranberries

christmas-nails-ToBgl.jpg
@vanityprojects

Είτε στολίζουν ένα στεφάνι, είτε ένα κεντρικό κομμάτι τραπεζιού, είτε στολίζουν τα νύχια σας, αυτά τα κατάλληλα εποχιακά μούρα φέρνουν πάντα μια ζεστασιά που σας ετοιμάζει για διακοπές. Επιπλέον, το κλασικό γαλλικό mani και οι κηλίδες από χρυσό φύλλο στα τονισμένα νύχια προσθέτουν έναν γοητευτικό αέρα στο λεπτό έργο τέχνης που μπορεί να χαρακτηριστεί το παραπάνω αποτέλεσμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε μια μικροσκοπική λεπτομερή εργασία όπως αυτή είναι με ένα στυλό νυχιών.

Πηγή:glow.gr