Trends, Μόδα, Σώμα

Τα do’s & don’ts για να απογειώσετε τα δερμάτινα παντελόνια

Ένα από τα απόλυτα υφάσματα του χειμώνα είναι -χωρίς δεύτερη σκέψη- το δέρμα. Τα leather pants είναι μία πολύ συχνή επιλογή κατά τη διάρκεια της winter season γι’ αυτό θα πρέπει να γνωρίζουμε όλους τους τρόπους, έτσι ώστε να τα φοράμε σωστά και να μην «πέσουμε» σε τυχόν λάθη. Αγαπημένο κομμάτι των fashionistas, μας έχουν χαρίσει πλήθος ιδεών για να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας, all day long και να δώσουμε μία πνοή ανανέωσης στην εικόνα μας.

Από κλασικές γραμμές μέχρι πιο φαρδιές, αλλά και δερμάτινα leggings, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, γνωρίστε τα dos & don’ts που θα σας βοηθήσουν να τα φορέσετε σαν την απόλυτη fashion lover και δημιουργήστε μοναδικά σύνολα!

Dos

67230d9fac7117f3a2b37e98216d87f4.jpg

1. Οι oversized γραμμές έχουν αυξήσει τη φήμη τους τη φετινή σεζόν. Τι πρέπει να κάνετε; Nα δημιουργήσετε ένα πιο άνετο, all day long σύνολο, συνδυάζοντας ένα δερμάτινο παντελόνι μ’ ένα blazer.  Όσον αφορά τα παπούτσια σας, επιλέξτε το σχέδιο ανάλογα με το χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στην εμφάνιση σας από chunky sole boots μέχρι αθλητικά.

2. Τα χρώματα κατέχουν την πρώτη θέση στην κατηγορία των hot right now trends. Αν και το δερμάτινο παντελόνι κυριαρχεί στη μαύρη εκδοχή του ήρθε η στιγμή να κάνετε τη διαφορά. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε νέες και ιδιαίτερες αποχρώσεις για να χαρίσετε μία ανανέωση στην εικόνα σας. Για πιο σκούρους τόνους μπορείτε να επιλέξετε καφέ ή μπορντό, ενώ για πιο φωτεινούς το κόκκινο είναι μία υπέροχη επιλογή.

1ceeb951786b5c4ba1e267285ecec855.jpg

3. Leather, head to toe. Τα δερμάτινα παντελόνια είναι ιδανικά για να πραγματοποιήσετε ένα τέτοιο σύνολο. Όσο aggressive και «σκληρό» κι αν φαντάζει το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Συνδυάστε το leathers pant σας μαζί με button up shirt στην ίδια ή παρόμοια απόχρωση. Το μυστικό σ΄ αυτό το σύνολο είναι να κινηθείτε σε λίγο πιο φαρδιές γραμμές για να χαρίσετε άνεση αλλά και κίνηση στη σιλουέτα σας. Αν ανήκετε στους αρχάριους, οι σκούρες αποχρώσεις είναι ο καλύτερος «σύμμαχος».

4.Όταν αποφασίζετε να κινηθείτε σε πιο στενές γραμμές ή leather leggings, φροντίστε να τα ταιριάζετε με πιο φαρδιά κομμάτια από πάνω όπως είναι τα oversized sweaters αλλά και σακάκια σε έντονα χρώματα με μία ζώνη στη μέση για να δημιουργείται μία όμορφη και κολακευτική σιλουέτα.

abc3f7a5c02dde78c8e01a3fbefde4c0.jpg

5. Επενδύστε σε flared leather pants. Αποτελούν την πιο tailored εκδοχή και είναι ιδανική λύση για τις εμφανίσεις σας όλη την ημέρα, ακόμα και για τα office looks. Συνδυάστε το με ένα πουλόβερ κι ένα ζευγάρι από statement γόβερ και κεντρίστε το ενδιαφέρον. Ιδανική επιλογή για τα after work drinks αλλά και για απογευματινά parties κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

6. Ακριβώς επειδή έχουν μία πιο «επιθετική» εικόνα, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πιο girly, διαλέγοντας pastel αλλά και φωτεινές αποχρώσεις στο πάνω μέρος. Ροζ πουλόβερ ή γαλάζιο cardigan μαζί μ’ ένα ζευγάρι Cinderella shoes αλλά και slingbacks και ο «χαρακτήρας» του θα αλλάξει κατευθείαν.

831d12ab05eb491633514a5a95272f50.jpg

7. Φυσικά μπορείτε να τα επιλέξετε για πιο casual εμφανίσεις, φορώντας τα μαζί με φούτερ και αθλητικά παπούτσια. Προσθέστε ένα τζιν πανωφόρι και είστε έτοιμες για μία πρωινή βόλτα.

Don’ts

2fcd05590910f44a9416d02804fc13c7.jpg

1. Οι τάσεις τη φετινή σεζόν είναι βασισμένες στην άνεση και την πρακτικότητα. Τα δερμάτινα κομμάτια έχουν μία tough αισθητική από μόνα τους γι’ αυτό το πάνω μέρος θα πρέπει να είναι πιο cool. Όταν αποφασίσετε να κινηθείτε σε στενές γραμμές αποφύγετε το συνδυασμό με crop items έτσι ώστε να υπάρχει μία ισορροπία.

2. Μπορεί τα bold χρώματα να ανήκουν στα trends της σεζόν αλλά στο συγκεκριμένο ύφασμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Για παράλληλα τα παστέλ δεν τα επιλέγουμε συχνά εκτός κι αν πρόκειται για αρκετά φαρδιές γραμμές.

248385735-573015484035199-7312090039969033779-n.jpg

3.
 Προσέξτε τη σιλουέτα σας. Δεν ταιριάζουν όλα τα leather pants σε κάθε σωματότυπο γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές. Μην διαλέξετε ένα σχέδιο επειδή είναι τάση, αν δε νιώθετε καλά μέσα σ’ αυτό.

Πηγή:glow.gr