Events, Trends, Μόδα

Οι καλύτερες εμφανίσεις των σταρ στο red carpet για το 2021 εμπνέουν τα εορταστικά μας looks

Το 2021 είχε τα πάντα. Lockdown και κοινωνική απομόνωση από τη μία, επιστροφή στην κανονικότητα και τα λαμπερά events από την άλλη. Μπορεί να ανυπομονούσαμε για άπειρους λόγους να βγούμε από το σπίτι, να φορέσουμε ξανά τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ μας και να συναντηθούμε με φίλους και οικογένεια χωρίς περιορισμούς, ωστόσο οι εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί συμβόλιζαν εξίσου πολλά για όλους μας. Συμβολίζουν την επιστροφή στη ζωή όπως τη γνωρίζαμε πριν εμφανιστεί ο ιός Covid-19 στις ζωές μας, αλλά και πως η βιομηχανία του θεάματος κάνει μία νέα εκκίνηση.

Οι celebrities λοιπόν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί βραβείων αλλά και σε πρεμιέρες, φορώντας δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής και κοσμήματα πολλών καρατίων, κάνοντας μας να ανυπομονούμε να προσθέσουμε και εμείς λάμψη στις εμφανίσεις μας. Μέχρι που έφτασε η περίοδος των Χριστουγέννων, η οποία είναι ιδανική για να δημιουργήσεις glam εμφανίσεις.

Για να σε βοηθήσουμε και να σου προσφέρουμε περισσότερη έμπνευση, συγκεντρώσαμε οχτώ red carpet εμφανίσεις του 2021 που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα, αλλά και styling tips που θα κάνουν τις εορταστικές εμφανίσεις σου να ξεχωρίσουν.

Styling Tips

#1

Όσες τάσεις έρθουν και φύγουν, όσον αφορά στο festive στιλ των Χριστουγέννων, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κομψότητα και τη θηλυκότητα που αποπνέει ένα κόκκινο φόρεμα. Τρανή απόδειξη, το Atelier Versace κόκκινο φόρεμα που επέλεξε η Jessica Chastain στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας. Mini, midi ή maxi, στράπλες ή με puff sleeves, σε φωτεινό ή πιο σκούρο τόνο, το κόκκινο φόρεμα είναι ιδανική επιλογή τόσο για την ημέρα των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς.

Οι καλύτερες εμφανίσεις των σταρ στο red carpet για το 2021 εμπνέουν τα εορταστικά μας looks

#2

Η Bella Hadid πραγματοποιήσε μία από τις πιο iconic εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ στις Κάννες.Το top model περπάτησε στο red carpet, φορώντας ένα φόρεμα Υψηλής Ραπτικής από τη συλλογή Fall-Winter 2021/22 του οίκου Schiaparelli. Αυτό που έκανε την εμφάνιση της ακόμα πιο εντυπωσιακή και αρκετή για να μιλά όλος ο πλανήτης για αυτή είναι το χρυσό κόσμημα-κολιέ, που αναπαριστά το βρογχικό σύστημα και κοσμούσε τον λαιμό της.

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι πως ένα little black dress θα είναι πάντα ιδανικό για επίσημες περιστάσεις. Μπορείς όμως να κάνεις τις εμφανίσεις σου ακόμα πιο εντυπωσιακές με ένα statement κόσμημα. 

Bella Hadid

#3

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της υπερβολής. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να φορέσεις παγιέτες και στρας, που αναδεικνύουν την πιο glam πλευρά σου. Ακριβώς αυτό έκανε και η Carey Mulligan στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar. Η ηθοποιός έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν με το Valentino co-ord που έφερε την υπογραφή του Pierpaolo Piccioli.

Carey Mulligan

#4

Lou Doillon περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, αποδεικνύοντας πως το στιλ είναι θέμα αισθητικής και στην προκειμένη περίπτωση βρίσκεται στο DNA της. Η κόρη της Jane Birkin φόρεσε total look του οίκου Gucci από τη Ready to Wear συλλογή του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021. Το στοιχείο που έκανε την εμφάνιση της ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι το statement τσαντάκι σε σχήμα καρδιάς. Συνεπώς, ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις, μη ξεχνάς πως τα εντυπωσιακά αξεσουάρ μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως μία επίσημη εμφάνιση.

Lou Doillon

#5

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το Συμβούλιο των Σχεδιαστών μόδας της Αμερικής τίμησε τη Zendaya με το βραβείο του Fashion Icon για το 2021. Η σταρ βρισκόταν στη λίστα με τις καλοντυμένες celebrities όλων των red carpet της χρονιάς, ενώ μία εμφάνιση που θα θυμόμαστε σίγουρα είναι εκείνη στο 78ου Φεστιβάλ Βενετίας.Η Zendaya παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας Dune, στην οποία συμμετέχει και περπάτησε στο κόκκινο χαλί δερμάτινη τουαλέτα του οίκου Βalmain που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη και εφάρμοζε άψογα στο σώμα της. Ολοκλήρωσε το look της με nude γόβες Christian Louboutin και ένα κολιέ με διαμάντια και σμαράγδια του οίκου Bulgari. Το πράσινο χρώμα των σμαραγδιών έκανε τέλεια αντίθεση με το total nude σύνολο της, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Zendaya

#6

Μία από τις παρουσίες που έκλεψαν την προσοχή στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας “House of Gucci” στο Λονδίνο ήταν εκείνη της Camille Cottin. Η Γαλλίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα french inspired λευκό μονοχρωματικό σύνολο. Συγκεκριμένα, συνδύασε μία λευκή, ψηλόμεση παντελόνα με λευκό, sea through πουκάμισο και χρυσό, statement κολιέ.

Σε περίπτωση που αγαπάς και εσύ το minimal ντύσιμο και θέλεις να μοιάζεις με Παριζιάνα φέτος τις γιορτές, ένα total white σύνολο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Camille Cottin

#7

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κομψότητα και τη θηλυκότητα που αποπνέει ένα κοστούμι. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική περίσταση να το φορέσεις. Ωστόσο, εάν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνδυασμένα, ένα κοστούμι όπως αυτό το Christopher John Rogers που φόρεσε η Emily Blunt στα CFDA Awards 2021, τα οποία και παρουσίασε, είναι ιδανικό.

Emily Blunt

#8

Για το 2022, το Pantone Institute δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο χρώμα με όνομα Very Peri ή PANTONE® 17-3938. Πρόκειται για το έντονο μπλε της μυρτιάς με ένα βιολετί-κόκκινο υποτόνο. Ωστόσο, πριν ακόμα ανακοινωθεί ως αυτό θα είναι το χρώμα της χρονιάς, κάποιες celebrities το είχαν ήδη επιλέξει για επίσημες εμφανίσεις τους.

Πριν κάποιες εβδομάδες, η Lady Gaga πραγματοποίησε μία από τις πιο iconic εμφανίσεις της σε κόκκινο χαλί. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας “House of Gucci” εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, φορώντας ένα φόρεμα σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη απόχρωση από chiffon. Το φόρεμα παρουσιάστηκε στη ready-to-wear συλλογή του οίκου Gucci για το 2022. 

Lady Gaga

Πηγή:madamefigaro.gr