Trends, Μόδα

8 style hacks για να υποδεχτείτε το 2022

Το καθημερινό styling απαιτεί σίγουρα και διαρκή έμπνευση. Ευτυχώς το street style μας δίνει συνεχώς νέες ιδέες και τρικ για να αξιοποιήσουμε τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, δημιουργώντας κάθε φορά και έναν διαφορετικό συνδυασμό, οπότε ήδη έχουμε καταγράψει τα πρώτα looks για να υποδεχτούμε το 2022. Υπάρχουν όμως και αυτά τα style hacks που δεν έχουν ημερομηνία λήξης και λειτουργούν πάντα, οπότε σε κάθε περίπτωση μας βγάζουν από την δύσκολη θέση. Ο χειμώνας μας δίνει την δυνατότητα για πολλά mix & match και layering, με παλτό, πουλόβερ, oversized κασκόλ, οπότε αυτή είναι και η βάση μας για να ξεκινάμε κάθε πρωί την ημέρα μας και με ένα νέο στυλ.

Η Vogue συγκέντρωσε τα 8 styling tricks του χειμώνα, που όσες φορές και αν τα δοκιμάσετε, θα είναι πάντα αλάνθαστα. Η καλύτερη επιλογή για να προσθέσετε στυλ στη νέα χρονιά.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
Το δερμάτινο παντελόνι

Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε το υφασμάτινο παντελόνι του γραφείου με ένα δερμάτινο και από πάνω φορέστε τις μπότες σας. Αυτόματα ένα office look αλλάζει διάθεση.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
Τα weekend vibes

Ακόμα και το cosy and chic look μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλέξτε ένα πανωφόρι με patterns αντί για το κλασικό μαύρο παλτό και αντί για σκούφο φορέστε ένα bucket hat.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
Φούτερ και γόβες

Keep it casual ακόμα και στις βραδινές εξόδους σας. Φορέστε το πιο άνετο hoodie με leggings και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ψηλοτάκουνες γόβες.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE

Τα αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Φορέστε ένα ζευγάρι ψηλά opera γάντια ακόμα και το πρωί, συνδυασμένα με chunky loafers και κάλτσες.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE

Φωτίστε το καθημερινό στυλ σας με έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, είτε στα ρούχα, είτε στα αξεσουάρ.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
Το new casual

Ένα δερμάτινο μακρύ παλτό έχει την δύναμη να αναβαθμίσει ακόμα και τον πιο απλό συνδυασμό με τζιν παντελόνι και sneakers.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
Ναι στις loose γραμμές

Μην φοβάστε τα oversized κομμάτια, αρκεί να έχουν ποιοτικά υφάσματα για να εφαρμόζουν σωστά στο σώμα σας. Ένα χειμερινό layering μπορεί να περιλαμβάνει κοστούμι, γιλέκο, και oversized παλτό, από μαλακό και εύκαμπτο ύφασμα, ώστε να αποφύγετε τον υπερβολικό όγκο.

Πηγή:vogue.gr