Social Media, Trends, Μαλλιά, Μόδα

Το χτένισμα που θα κάνουμε περισσότερο το 2022

Το Pinterest για ακόμα μια χρονιά προβλέπει τα νέα trends που θα αναζητήσουμε περισσότερο στη μόδα και την ομορφιά. Το ενδιαφέρον μας τώρα εστιάζει στα μαλλιά και συγκεκριμένα στο πιο hot χτένισμα της χρονιάς, που όπως όλα δείχνουν θα έχει μια δόση νοσταλγίας.

Πολλά trends των 90s και των 00s επιστρέφουν την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, από τα low rise τζιν, μέχρι τα butterfly prints. Το χτένισμα λοιπόν που θα μας απασχολήσει περισσότερο, είναι τα buns κάθε είδους ή αλλιώς chongos.

Τα buns του 2022, δεν είναι sleek αλλά φυσικά και ανεπιτήδευτα, χωρίς καθόλου styling. Σκεφτείτε απλά το πιο απλό bun που θα κάνατε στο σπίτι με ένα λαστιχάκι. Αυτό το χτένισμα τώρα θα το βλέπουμε και στο street style, ακόμα και σε βραδινές εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας πως το ζητούμενο πια είναι η απλότητα και η στροφή προς τη φυσική ομορφιά.

©George Angelis/Shot by Gio
1/5

Στην πρώτη γραμμή επιστρέφουν και τα space buns, με τη βοήθεια της Generation Z και του Tik Tok. Τα space buns έχουν όγκο και ενώ τα θεωρούσαμε ένα χτένισμα που απευθύνεται σε teenagers, τώρα τα υιοθετούν και celebrities στο κόκκινο χαλί.

©Danna Paola/Instagram
2/5

Το βασικό χαρακτηριστικό που θα έχουν τα χτενίσματα του 2022, είναι το natural look. Για να το πετύχετε αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά, όπως είδαμε και στα catwalks πολλών οίκων. Για να αποφύγετε το φλατ αποτέλεσμα αρκεί να στεγνώσετε τις ρίζες των μαλλιών σας ανασηκώνοντάς τες ελαφρώς με τα δάχτυλα, ένα τρικ που εφαρμόζουν και οι hairstylists στο backstage των shows.

©George Angelis/Shot by Gio
3/5

Το bun είναι ένα χτένισμα ιδανικό και για μακριά μαλλιά και για καρέ κουρέματα, οπότε μπορείτε να το υιοθετήσετε σε κάθε περίπτωση.

©George Angelis/Shot by Gio
4/5

Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και πολλά λαμπερά hairpins γυρω από το bun, για να δώσετε πιο ιδιαίτερο στυλ σε αυτό το τόσο απλό χτένισμα.

©George Angelis/Shot by Gio
5/5
vogue.gr