Γυναίκα, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Πρόσωπο

Πώς θα προετοιμάσεις σωστά την επιδερμίδα πριν από μια γιορτινή εμφάνιση

Όποιο μακιγιάζ κι αν επιλέξεις για να κάνεις εντυπωσιακή εμφάνιση μια λαμπερή βραδιά, το αποτέλεσμα δε θα είναι το ίδιο αν, πριν πάρουν φωτιά τα πινέλα, δεν πάρουν φωτιά τα προϊόντα φροντίδας! Είτε είσαι οικοδέσποινα είτε καλεσμένη, αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά στον εαυτό σου και να περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα σου. Τα βήματα είναι γρήγορα και απλά, αλλά πολύ αποτελεσματικά:

Καθαρισμός

Κάνε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σου με το καθαριστικό της επιλογής σου. Το μασάζ πάντα βοηθά, αφού συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Εννοείται ότι, εκτός από το πρόσωπο, καθαρίζεις και την περιοχή του λαιμού.

Απολέπιση

Τα εγκλωβισμένα στην επιφάνεια της επιδερμίδας νεκρά κύτταρα δεν αφήνουν τα προϊόντα φροντίδας να εισχωρήσουν και να δράσουν σωστά, ενώ συμβάλλουν στο να δείχνει θαμπή, κι έτσι σε εμποδίζουν να κάνεις μια πραγματικά λαμπερή γιορτινή εμφάνιση. Με τη βοήθεια ενός απαλού και ήπιου απολεπιστικού προϊόντος, θα αποκαλυφθεί μια νέα, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Μάσκα

Απαιτεί μόνο 10 λεπτά από το χρόνο σου, ενώ αυτά που σου προσφέρει είναι πολύτιμα. Προτίμησε μια μάσκα για λαμπερή επιδερμίδα ή μια συσφιγκτική. Εάν, πάλι, δεν έχεις χρόνο, αρκεί να θυμηθείς να χρησιμοποιήσεις το προηγούμενο βράδυ μια sleeping mask, η οποία ξεκουράζει, ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη ενώ εσύ κοιμάσαι.

Ορός

Για να παραμείνει το πρόσωπό σου λαμπερό καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, δύο είναι τα συστατικά με τα οποία μπορείς να το ενισχύσεις: τα αντιοξειδωτικά και το υαλουρονικό οξύ.

Κρέμες

Η ιδανική βάση για ένα τέλειο μακιγιάζ δεν είναι άλλη από την κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών. Μαζί τους δίνεις το ιδανικό φινάλε σε μια ξεχωριστή ιεροτελεστία φροντίδας που αξίζει να προσφέρεις συχνά και όχι μόνο λόγω των γιορτών στον εαυτό σου.

Extra tip

Η ομορφιά είναι πάντα εσωτερική υπόθεση. Για να είσαι γεμάτη λάμψη τη γιορτινή βραδιά, προσπάθησε τις προηγούμενες μέρες καλό είναι να αποφύγεις τα ξενύχτια και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, να πίνεις αρκετό νερό και να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες.

madamefigaro.gr