Μόδα, Νύχια, Ομορφιά

7 nail trends που οφείλετε να δοκιμάσετε τη νέα χρονιά

Η νέα χρονιά απαιτεί προσαρμογές, νέες αποφάσεις και σίγουρα σχέδια στα νύχια που ξεχωρίζουν και δίνουν καινούργιο αέρα. Με διαφορετικά χρώματα, με διάθεση για αλλαγές και με ανάγκη για μια νέα πραγματικότητα. Επομένως, ανεξάρτητα από το γούστο ή την επιδεξιότητα σας, οι παρακάτω προτάσεις θα σας φανούν απόλυτα χρήσιμες. Άλλες χειμωνιάτικες, άλλες κλασικές και άλλες έτοιμες να σας βοηθήσουν να βγάλετε την πιο fancy πλευρά του εαυτού σας.

Holographic Stripes

nails-nude.webp

Μια μοναδική γυαλιστερή γραμμή είναι σαν κόσμημα για τα δάχτυλά σας—και κάνει τα νύχια σας να φαίνονται πολύ μακριά. Ειδικά όταν συνδυάζεται με αυτό το σχήμα στα νύχια και όταν είναι αρκετά γυαλιστερή.

Daisy Nails

daisy-nails.webp

Οι 70s  δονήσεις δεν πάνε πουθενά -στα μαλλιά και στα νύχια- ούτε αυτή τη χρονιά. Απολαύστε την εμφάνιση με τα αυτοκόλλητα που κάνουν πανεύκολο το να αναδημιουργήσετε και μόνες σας αυτό το nail look. Η πράσινη-Matcha βάση είναι προαιρετική, αλλά σίγουρα το κάνει ξεχωριστό.

Hot Chocolate Nails

nails.webp

Το μόνο πράγμα πιο νόστιμο από μια κούπα ζεστό κακάο; Ένα manicure που συνδυάζει μια σειρά από σοκολατί αποχρώσεις στα νύχια σας. Είναι εύκολο, εντυπωσιακό και σίγουρα προσδίδει στυλ αφού μια γυναίκα που το τολμάει ξέρει ότι μπορεί να το εξισορροπήσει με το υπόλοιπο outfit της.

Mixed Media

colourful-nails.webp

Φέτος το χειμώνα το χρώμα επανέρχεται δυναμικά. Για αυτό το λόγο μην μείνετε μόνο σε ένα και τολμήστε να τα βάλετε όλα στα χέρια σας. Με διαφορετικά σχέδια και με χρυσά δαχτυλίδια θα σας κάνει να φαίνεστε η βασίλισσα του πάρτι ακόμη και τώρα που όλα μοιάζουν πιο ήρεμα. Παίξτε με γραμμές, σχήματα και στυλ γαλλικού τύπου για ένα πραγματικά μοναδικό μανικιούρ.

Icy Tips

icy-tips-nails.webp

Δεν είναι πραγματικά χειμώνας μέχρι να πέσει το χιόνι – τουλάχιστον στα χέρια σας. Και αυτό το manicure σίγουρα θα σας εντάξει στις πιο κρύες μέρες με στυλ. Μάλιστα τα glitter στις άκρες το κάνουν να κλέβει λίγη από τη λάμψη των γιορτών που μόλις περασαν.

Chrome French

french-nails-mani.webp

Η ομορφιά των micro French tips είναι ότι καθαρίζονται εύκολα με μια βούρτσα νυχιών και κάποιο προϊόν αφαίρεσης, αν υπερβείτε το πόσο μεγάλη θέλετε να είναι η γραμμή. Είναι minimal, είναι chic και με την ασημί παραλλαγή αναδεικνύουν μια glam πλευρά σας.

Metallic Dots

metallic-dots-nails.webp

Αυτά τα παιχνιδιάρικα πουά φαίνονται σαν να ανήκουν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι αλλά εμείς είμαστε σίγουρες ότι μπορείτε να τα δοκιμάσετε και με τη νέα χρονιά.

 

Πηγή:glow.gr