Trends, Μόδα, Ρούχα

New Year’s Resolution | Τι θα αλλάξουμε στο στιλ μας τη νέα χρονιά

Η Πρωτοχρονιά συνοδεύεται με πολλούς νέους στόχους, υποσχέσεις και αλλαγές, που εμπνέονται από τη φρέσκια αρχή του νέου έτους. Κάποιες από εμάς θα ορκιστούν στην καθημερινή γυμναστική, άλλες στο κόψιμο των κακών συνηθειών και άλλες θα εξαφανίσουν τη ζάχαρη από τη ζωή τους. Οι επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι μπαίνουν και αυτοί στη λίστα με τις φημισμένες ”New Year’s Resolutions”, και κάπως έτσι αυτή δεν έχει τελειωμό. Εμείς, ωστόσο, σήμερα δεν θα κάνουμε λόγο για τις αλλαγές που θα κάνουμε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στη ζωή μας αλλά στην γκαρνταρόμπα μας. Λατρεύουμε τη μόδα και μέσα από το στιλ αντλούμε την απαραίτητη μαγεία με την οποία θα πορευτούμε στη νέα χρονιά.

”Ποιοι είναι οι στιλιστικοί στόχοι μας λοιπόν για το 2022;” αναρωτηθήκαμε και μετά από μία εκτενή αναζήτηση συγκεντρώσαμε παρακάτω τους 5 κανόνες που θα ακολουθήσουμε.

 

New Year, New Style

Θα υιοθετήσουμε τάσεις

Με κάθε νέα χρονιά έρχεται κι ένα νέο ξεκίνημα, και το μόνο σίγουρο είναι πως αναζητούμε οποιαδήποτε ανανέωση θα μας γεμίσει με θετική ενέργεια. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι τάσεις τις οποίες φέτος θα ακολουθήσουμε περισσότερο για να ανανεώσουμε οι εμφανίσεις μας. Ούτως ή άλλως, δεν θέλουμε να διανύσουμε το νέο έτος με τα παλιά μας outfits… αλλά με πιο ενδιαφέροντα και κομψά looks.

Η capsule γκαρνταρόμπα γίνεται ένα σημαντικό goal 

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε την capsule γκαρνταρόμπα, για την οποία γράφουμε και διαβάζουμε παντού. Κρατώντας τα βασικά κομμάτια θα μπορέσουμε να συνδυάσουμε καλύτερα τα ρούχα μας και να επιτύχουμε ένα κομψό σύνολο χωρίς να δημιουργείται ένα χάος… Plus, ό,τι προσθήκες κάνουμε από εδώ και πέρα θα έχουν πρακτική και στιλιστική αξία, όπως επίσης και έναν διαχρονικό χαρακτήρα.

Η αναβάθμιση του office look είναι απαραίτητη

Ανάμεσα στην τηλεργασία και την επιστροφή στο γραφείο ήταν δύσκολο να συντονίσουμε το επαγγελματικό στιλ. Έχοντας συνηθίσει στις φόρμες και τις άνετες γραμμές του athleisure style, το office είχε παραμεληθεί και εμείς φέτος βάλαμε σκοπό να το αναβαθμίσουμε και το εκσυγχρονίσουμε. Άλλωστε, το office style απασχολεί τις περισσότερες εμφανίσεις μας, όπως επίσης και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας. Πρέπει, λοιπόν, να είναι αντάξιο των προσδοκιών μας και να εξελίσσεται μαζί μας.

Θα επενδύσουμε σε κομμάτια υψηλής ποιότητας

Τίποτα δεν ”φωνάζει” πολυτέλεια όπως ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ φτιαγμένο με προσοχή και ποιοτικά υλικά. Αποτελούν πραγματική επένδυση και εμείς φέτος θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας τέτοια κομμάτια.

Οι safe επιλογές παραγκωνίζονται

Αρκετά με τα total black outfits και τις nude αποχρώσεις (τουλάχιστον όχι κάθε μέρα). Φέτος θα πειραματιστούμε με το στιλ μας και θα προσθέσουμε χρώμα όπως επίσης και τολμηρά κομμάτια. Θα δώσουμε ένα fashion challenge στους εαυτούς και θα τονώσουμε τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση μας.

Κεντρική Φωτογραφία | Pixel Formula

Πηγή:madamefigaro.gr