Trends, Μαλλιά, Μόδα, Ρούχα

Tο hairstyle που αγαπούν οι Γαλλίδες και πρωταγωνιστεί στα social media

To effortless style είναι αυτό που ξεχωρίζουμε πάντα στις Γαλλίδες.

Το απλό makeup look που προτιμούν αλλά και το γεγονός ότι αγαπούν τη φυσική ομορφιά στην καθημερινότητά τους, η απλή skincare ρουτίνα τους με λίγα προϊόντα και το φυσικό hairstyle τους είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουμε στα αγαπημένα French girls.

Ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους, οι Γαλλίδες αποφεύγουν τα στημένα χτενίσματα, τα απόλυτα στυλιζαρισμένα, επιτηδευμένα. Αφήνουν τη φυσικότητα των μαλλιών τους και δεν τα φορτώνουν με βαριά προϊόντα styling.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το απαλό, wavy look να είναι το χτένισμα που πρωταγωνιστεί.

Πιάνουν τα μαλλιά τους απαλά σε updo ή μισά, αφήνοντας τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο, τίποτα δεν είναι απόλυτα στυλιζαρισμένο.

Ήδη από το καλοκαίρι στα social media έχουμε δει να πρωταγωνιστεί ένα συγκεκριμένο hairstyle. Τα μαλλιά είναι φυσικά, σπαστά και έχουν πιάσει τα μισά, απλώς με ένα κλάμερ, πίσω. Όσες έχουν αφέλειες, τις χωρίζουν στη μέση, υιοθετώντας ένα look που θυμίζει Brigitte Bardot -τα γνωστά curtain bangs.

Το συγκεκριμένο χτένισμα, το οποίο είναι τρομερά εύκολο, μπορεί να γίνει πιο εντυπωσιακό, αν απλά ενισχύσουμε τον όγκο στις ρίζες των μαλλιών. Αν δώσουμε όγκο στην κορυφή των μαλλιών και πιάσουμε μισά τα μαλλιά μας, έχουμε πετύχει ένα απόλυτα sexy και femme fatale look.

Επιλέξαμε street photos που δείχνουν το χτένισμα και προσθέσαμε μερικά tips για να αντιγράψετε το συγκεκριμένο French Hairstyle.

Sexy και απόλυτα femme fatale:

Ένα hairclip μπορεί να αναβαθμίσει το χτένισμα:

Το ανεπιτήδευτο χτένισμα των Γαλλίδων:

Πιασμένα με λαστιχάκι μαλλιών:

Πηγή:bovary.gr