Trends, Μόδα, Ρούχα

Φούστες: Οι 8 must-try τάσεις του 2022

Η άνοιξη είναι η εποχή που μας επιτρέπει να πειραματιζόμαστε περισσότερο με φούστες σε κάθε μήκος. Το μήνυμα για τη νέα σεζόν, είναι πως θα δοκιμάσουμε πολλές διαφορετικές δεκαετίες, από τις σούπερ μίνι φούστες των 60sμέχρι τις low-rise skirts των 00s ή τις φούστες με το βαθύ σκίσιμο. Τα catwalks της Άνοιξης 2022 έδειξαν πως το street style θα είναι πιο αποκαλυπτικό, δίνοντας έμφαση στα πόδια και τις στενές γραμμές που τονίζουν το σώμα.

Αυτή είναι και η δύναμη της φούστας, να λειτουργεί σαν ένα κομμάτι κλειδί που μεταμορφώνει μια εμφάνιση, γι’ αυτό και υπάρχει σε κάθε δεκαετία της μόδας, προσαρμοσμένη στο στυλ της εποχής.

Αυτές είναι οι 8 must try τάσεις στις φούστες για την Άνοιξη του 2022. Κρατήστε σημειώσεις πριν ξεκινήσετε το shopping. 

H low-rise φούστα

Οι Y2K φούστες έχουν και την έγκριση του οίκου Chanel. Στο show για την Άνοιξη 2022, είδαμε low-rise φούστες σε στενή γραμμή συνδυασμένες με crop tops και ήδη έχουμε το viral look της σεζόν.

©CHANEL

Οι μάξι φούστες με σκίσιμο 

Πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι, οι φούστες γίνονται μάξι με βαθύ σκίσιμο που τονίζει τα πόδια, ενώ συνδυάζονται με crochet tops και φλατ σανδάλια στις day to night εμφανίσεις, όπως πρότεινε ο οίκος Etro.

©ETRO

Οι ασύμμετρες φούστες

Drama on the back είναι το νέο Prada look, με ασύμμετρη μίνι φούστα, πιο μακριά στο πίσω μέρος. Θα την δούμε με kitten heels και σοφιστικέ loafers.

©PRADA

Η δερμάτινη φούστα 

Το δέρμα παραμένει τάση και την Άνοιξη 2022. Αυτή τη σεζόν οι φούστες θα είναι σε χαλαρή γραμμή με shiny υφή και γήινη απόχρωση, ενώ συνδυάζονται με flashy χρώματα.

©REJINA PYO

Η σούπερ μίνι φούστα 

Η μίνι φούστα επιστρέφει από τα 60s, για τον οίκο Miu Miu όμως αυτή τη φορά είναι πιο preppy. Αντίστοιχα στο show του Versace οι μίνι φούστες βγήκαν από τα 90s, με σκισίματα και μεταλλιζέ λεπτομέρειες.

©MIU MIU

Οι ριγέ φούστες

Οι navy chic φούστες του οίκου Chanel είναι αέρινες και χαλαρές, όπως η διάθεση που θέλουμε να έχει το καλοκαιρινό στυλ μας. Συνδυάζονται με bra tops ή και με ένα δροσερό πλεκτό τοπ.

©CHANEL

Οι καρό φούστες

Το business look της Άνοιξης, περιλαμβάνει μια καρό φούστα όπως αυτή που πρότεινε η Victoria Beckham, συνδυάζοντας το κλασικό με το super fresh style.

©VICTORIA BECKHAM

Η φούστα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες 

Υπάρχει πάντα και η πιο extra πλευρά μας που περιμένει να αναδειχθεί με το κατάλληλο styling. Αυτή την αποστολή έχει μια μάξι φούστα με φτερά, όπως αυτή που είδαμε στο show της Max Mara.

©MAX MARA
Πηγή:vogue.gr