Trends, Μόδα

6 απαραίτητα κομμάτια για το απόλυτο office look

Η δημιουργία καθημερινών office looks πολλές φορές αποτελεί μια απαιτητική διαδικασία. Θα πρέπει να παραμένουμε κομψές, με στιλ αλλά και με σύνολα που θα χαρακτηρίζονται από άνεση, καθώς είναι αυτά που θα μας συνοδεύουν στις έντονες απαιτήσεις και τους γρήγορους ρυθμούς. Μάλιστα, δεν είναι λίγα εκείνα τα πρωινά, τα οποία μοιάζουν λίγο πιο δύσκολα από τ’ άλλα, διότι δεν μπορούμε να βρούμε τι να φορέσουμε. Για όλα τα παραπάνω, υπάρχουν μερικά staples του work style, που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και να σας βγάλουν «ασπροπρόσωπες» ακόμα και τις πιο «βαριές» ημέρες.

Ανακαλύψτε 6 απαραίτητα items που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το απόλυτο office look και να μαγνητίσετε τα βλέμματα στο γραφείο!

1. Coat

e04fa811973766dcdbaaa4a1327fde94.jpg

Το παλτό αποτελεί βασικό κομμάτι όλων των χειμερινών συνόλων. Ένα all time classic coat, σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το καφέ, το μπεζ, το καμηλό αλλά και το μαύρο θα λειτουργήσει σαν κομμάτι-κλειδί για πολλά σύνολα, πόσο μάλλον για τα office looks. Ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα items της γκαρνταρόμπας σας και μπορούν να «σταθούν» καθ’ όλη της διάρκεια της ημέρας. Θα «απογειώσουν» την chic essence και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την απαραίτητα «ζεστασιά». Plus, η μακριά A-line του θα κολακεύσει υπέροχα τη σιλουέτα σας και θα χαρίσει κίνηση στην εικόνα σας. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη συλλογή σας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε.

2. Blazer

3ebf1cfb444a673f02bb9f37618ad8c3.jpg

Παρόλο που ταιριάζουν, πλέον σ’ όλες τις περιστάσεις, τα σακάκια είναι στενά συνυφασμένα με work looks. Χαρίζουν καταπληκτική ευελιξία, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε με πολλούς τρόπους και να τους δώσετε τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Τα designs είναι πολλά για όλα του γούστα. Μπορείτε να τα φορέσετε μαζί με το αντίστοιχο παντελόνι ως κοστούμι αλλά και ξεχωριστά, μαζί με tailored pants για πιο formal looks αλλά και με denim pants και high heels για μία πιο casual πινελιά. Τα neutrals, όπως είναι το καφέ, το μαύρο ή το χακί αλλά και τα check prints θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη ευελιξία.

3. Tailored Pants

254507700-421190112897807-76566723956516241-n.jpg

Έχουν κερδίσει την ιδιαίτερη προσοχή μας εδώ και μερικούς μήνες, ενώ οι απανταχού fashionistas μας προσφέρουν συνεχώς ιδέες για το πως να τα εντάξουμε με επιτυχία στις εμφανίσεις μας. Τα tailored pants είναι το ιδανικό κομμάτι, όχι μόνο για τα office looks αλλά για όλες τις ώρες. Μας δίνουν τη δυνατότητα να τα «παντρέψουμε» σχεδόν με όλα τα κομμάτια της συλλογής μας, από πουκάμισα και πουλόβερ μέχρι second skin tops και catsuits. Η πρακτικότητα τους είναι μοναδική, ενώ παράλληλα κολακεύουν τη σιλουέτα κάθε γυναίκας. Όσον αφορά τα υποδήματα, διαλέξτε το σχέδιο που ταιριάζει στη διάθεση και την ψυχολογία σας. Δοκιμάστε είτε sneakers είτε loafers και chunky boots.

4. Dress

2ff5fa95a449bb0b0198f1f4f5df9234.jpg

Ένα φόρεμα δεν μπορεί να λείπει από καμία κατηγορία. Κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις των key-items, ανεξαρτήτως εποχής και περίστασης. Ο χειμώνας μας δίνει πολλές επιλογές για να διαλέξουμε ανάλογα με τη διάθεση και το προσωπικό μας στιλ. Στις επιλογές μας για τη φετινή σεζόν βρίσκονται τα πλεκτά αλλά και τα δερμάτινα. Θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο σύνολο μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Ιδανικό για after work drinks μαζί με knee high boots και statement bag.

5. Sweater

248373900-183406353977675-1036606770265222745-n.jpg

Αδιαμφισβήτητα τα πουλόβερ είναι ένα από τα αγαπημένα μας designs κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Ο ρόλος τους είναι διπλός, καθώς εκτός από το στιλ που προσφέρουν, διατηρούν και τη θερμοκρασία του σώματός μας στα επιθυμητά επίπεδα. Μπορείτε να τα φορέσετε μέσα από το σακάκι σας, μαζί μ’ ένα πουκάμισο αλλά και πάνω από το φουστάνι σας. Θα σας «λύσει» τα χέρια πολλές φορές που θα δυσκολεύεστε να βρείτε τι θα φορέσετε. Οι έντονες αποχρώσεις είναι must τη φετινή σεζόν.

6. Loafers

63b410bccb6f0b048c31dbab956cd488.jpg

Όσον αφορά τα παπούτσια, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη επιλογή από ένα ζευγάρι loafers. Κομψά και άνετα, ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να παραμένουν stylish, day to night. Με όποιο σχέδιο από τα παραπάνω αποφασίσετε να τα συνδυάσετε, θα μοιάζουν υπέροχα. Η μαύρη εκδοχή είναι αυτή που θα σας χαρίσει τη μεγαλύτερη ευελιξία. Είμαστε σίγουρες πως μόλις τα δοκιμάσετε δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε!

Πηγή:glow.gr