Μόδα, Ομορφιά, Ρούχα

Το μπεζ πουλόβερ είναι το νέο λευκό πουκάμισο, δηλαδή all-time classic

Μια έξυπνη γκαρνταρόμπα αποτελείται από αυτά τα staples που βρίσκουν λύσεις στο καθημερινό styling και συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους. Η λίστα ίσως να περιλαμβάνει και διαφορετικά κομμάτια για τον καθένα, υπάρχουν όμως και κάποια basics κοινά για όλους, όπως το λευκό πουκάμισο ή το τζιν σε ίσια γραμμή. Σε αυτή την κατηγορία προσθέτουμε και το μπεζ πουλόβερ, που με την πρώτη σκέψη ακούγεται συνηθισμένο, γνωρίζουμε όμως καλά πως πρόκειται για ένα κομμάτι-επένδυση.

Το street style μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως το μπεζ πουλόβερ έχει απλά αμέτρητες χρήσεις. Είναι αυτό το πλεκτό που φοράμε στο γραφείο με κοστούμι, με τζιν παντελόνι ή leggings στις casual βόλτες, με ψηλόμεση σατέν φούστα στα date nights, σαν homewear στο σπίτι, με ένα tailored παντελόνι για ένα sleek look. Το μπεζ πλεκτό λειτουργεί σαν βάση για πολλές διαφορετικές εμφανίσεις, ενώ δίνει την δυνατότητα για τολμηρούς συνδυασμούς με τα πιο έντονα χρώματα. Αυτή είναι η δύναμή του και ο λόγος που θεωρείται τόσο κλασικό κομμάτι.

Τις τελευταίες σεζόν το style game παίζεται γύρω από τους γήινους τόνους και τις διαφορετικές αποχρώσεις της earthy παλέτας, από το μπεζ, μέχρι το ταμπά, το καφέ ή το σοκολατί. Ο συνδυασμός των neutrals σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ αρμονικό στυλ, μας αρέσει όμως και η αντίθεση που δημιουργείται με το κόκκινο, το μοβ, το πορτοκαλί ή το navy blue. Εκτός από πουλόβερ, μπορείτε να επιλέξετε και ένα πλεκτό cardigan sweater, που είναι μεγάλη τάση το 2022.

Η Vogue προτείνει τους συνδυασμούς με μπεζ πουλόβερ και τα ωραιότερα πλεκτά που αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

©SOREN JEPSEN

Τοcasual chic look της άνοιξης 2022, αποτελείται από ένα λευκό κοστούμι σε χαλαρή γραμμή, μπεζ πουλόβερ και sneakers.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE

Επενδύστε στα neutrals για μια total εμφάνιση που θα δείχνει σίγουρα κομψή.

Shop Now: 6 μπεζ πουλόβερ για την γκαρνταρόμπα σας

©BOTTEGA VENETA

Πλεκτό γιλέκο, Bottega Veneta.

©PRADA

Πλεκτό τοπ, Prada.

©MAX MARA

Πλεκτό τοπ, Max Mara.

©ZARA

Πουλόβερ, Zara.

©FALCONERI

Πλεκτό ζιβάγκο, Falconeri.

©KHAITE
Πηγή:vogue.gr