Trends, Μόδα, Ομορφιά

January Blues: 5 style tricks για να νικήσετε την μελαγχολία του χειμώνα

Η Blue Monday και τα January Blues, είναι όροι που χρησιμοποιούνται για να αποτυπώσουν την μελαγχολία του Ιανουαρίου, που αποδεδειγμένα θεωρείται ο μήνας με τα πιο χαμηλά επίπεδα θετικής ενέργειας. Είναι ο μήνας που ακολουθεί την περίοδο των Χριστουγέννων και βρίσκει τους περισσότερους να κάνουν αποτοξίνωση από το αλκοόλ και το φαγητό και οικονομίες λόγω της σπατάλης των γιορτών, ενώ ο μουντός καιρός κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο δύσκολη.

Σε αυτό προστίθεται φυσικά η εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον που μας κρατά περισσότερο στο σπίτι και δημιουργεί ανησυχία. Μπορούμε όμως να αντιμετωπίσουμε την μελαγχολία του χειμώνα κάνοντας μικρές αλλαγές στο στυλ μας; Τα χρώματα πάντα έχουν την δύναμη να μας φτιάχνουν την διάθεση, γι’ αυτό και χτίσαμε τον οδηγό με τα style tricks που θα ανανεώσουν την χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Παλτό με χρώματα, mood-boosting πλεκτά και αξεσουάρ, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στο στυλ μας. Ακολουθήστε τα tips της Vogue για το καθημερινό look.

©SOREN JEPSEN

Πλεκτά με χρώματα

Το γκρι πουλόβερ είναι πάντα κλασικό, σκεφτείτε όμως πόσο πιο φωτεινό θα δείχνει το στυλ σας με ένα φούξια ή κίτρινο πλεκτό. Πειραματιστείτε ακόμα περισσότερο προσθέτοντας και τσάντες με χρώμα στην εμφάνισή σας.

©SOREN JEPSEN

Αξεσουάρ με χρώματα

Υπάρχουν πολλά χειμερινά αξεσουάρ που μπορούν να μας προστατεύουν από το κρύο, από τα κασκόλ και τους σκούφους, μέχρι τα eco-fur καπέλα που το 2022 είναι τάση. Πρόκειται για ένα item που μπορεί να δώσει ένταση στο στυλ σας, οπότε δώστε του χρώμα όπως το πορτοκαλί.

©SOREN JEPSEN

Οι τσάντες με χρώμα

Μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει πάντα μια μαύρη τσάντα για τις day to night εμφανίσεις. Προσθέστε όμως στην συλλογή σας και ένα oversized clutch με χρώμα, όπως το πορτοκαλί ή φούξια.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE

Το σακάκι με χρώμα

Επενδύστε σε ένα μπλέιζερ με χρώμα, ένα κομμάτι που οι street stylers μας έχουν αποδείξει πως μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό outfit.

Πηγή:vogue.gr