Trends, Μόδα, Ομορφιά

Dresses over pants: Τα 5 παπούτσια για να απογειώσετε το στιλ

Tα φορέματα είναι από τα πιο στιλάτα essentials τόσο της χειμερινής όσο και της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας και όπως καταλαβαίνετε θα αναζητούμε πάντα τρόπους να τα αναβαθμίσουμε. Φέτος, με έμπνευση από τις πασαρέλες και με την έγκριση των μεγαλύτερων οίκων, τα φορέματα της σεζόν δεν θα φορεθούν μόνα τους αλλά με παντελόνια, χαρίζοντάς μας έναν τελείως φρέσκο τρόπο να τα συνδυάζουμε και στην καθημερινότητα αλλά και στις βραδινές εξόδους. Το “dress over pants” trend συνεπώς, είναι η επόμενη τάση της μόδας που θα υιοθετήσουμε και μάλιστα έχουμε ήδη ξεκινήσει να την αναλύουμε, καταγράφοντας τα μέσα για να την απογειώσουμε.

Τα παπούτσια με τα οποία θα συνδυάσετε το dress over pants σύνολό σας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και για αυτό πρέπει να τους δώσετε και ιδιαίτερη βάση. Ανάλογα με τη σεζόν που θα επιλέξετε να αντιγράψετε το στιλ, μπορείτε να κινηθείτε από σανδάλια, μέχρι μπότες, καταλήγοντας στο ζευγάρι που θα κολακεύσει περισσότερο την εμφάνιση. Fendi, Louis Vuitton, Jil Sander, Chloé και Alexander McQueen προτείνουν τις δικές τους ιδέες και τα trending παπούτσια που θα ολοκληρώσουν με coolness και κομψότητα το layered look σας.

Μπότες με pointy μύτη

©PIXELFORMULA

Στον οίκο Jil Sander είδαμε τα παντελόνια που φορέθηκαν κάτω από φορέματα να συνδυάζονται με ολόλευκες μυτερές μπότες, οι οποίες έφεραν λίγο και σε cowboy boots.

Loafers

©PIXELFORMULA

Δεν είναι τυχαίο που τα loafers είναι το πιο πολυσυζητημένο παπούτσι της χρονιάς. Ιδανικά για την dress over pants τάση, τη συμπληρώνουν τέλεια όταν πρόκειται για το γραφείο, κάποια επαγγελματική συνάντηση ή μια σημαντική υποχρέωση.

Γόβες

©GETTY IMAGES

Ένας από τους πιο σίγουρους και εύκολους τροπους να προσθέσουμε θηλυκές πινελιές στα σύνολά μας είναι επιστρέφοντας στις κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες. Ένα τόσο μοντέρνο σύνολο όσο αυτό με φόρεμα πάνω από παντελόνι είναι μια πολύ ωραία συνθήκη για να φορέσετε με τις γόβες σας, διασφαλίζοντας πως δεν θα μοιάζουν boring ή ξεπερασμένες.

Platform σανδάλια

©PIXELFORMULA

Μόλις ο καιρός ξεκινήσει να ανοίγει, οι μπότες θα μπουν στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας και στο προσκήνιο θα έρθουν ξανά τα σανδάλια. Ο οίκος Etro προτείνει τη platform εκδοχή τους και τη συνδυάζει με printed dress over pants looks.

Ψηλά πέδιλα

©PIXELFORMULA

Τέλος, στον ιταλικό Fendi βλέπουμε την πιο chic παραλλαγή. Μεταξωτά, αέρινα φορέματα και wide-leg παντελόνια φοριούνται μαζί, ενώ συμπληρώνονται από ψηλοτάκουνα πέδιλα, για βραδινές εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Πηγή:vogue.gr