Trends, Γυναίκα, Μόδα, Ρούχα

Τα 5+1 πιο hot χρώματα του 2022 που πρέπει να βάλετε στην ντουλάπα σας τώρα

Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ίσως από τα δυσκολότερα στις ζωές όλων μας.

Πανδημία, lock downs και γενικότερη ανασφάλεια μας κράτησαν όλους μακριά από τους αγαπημένους μας και τις συνήθειες μας, με αποτέλεσμα τώρα που μπαίνουμε σε μια σχετική κανονικότητα, να θέλουμε να επιστρέψουμε με τον εντυπωσιακό τρόπο.

Έτσι και η μόδα, μετά από μια περίοδο ακραίες εσωστρέφειας για τα μέτρα της βιομηχανίας, επέστρεψε δυναμικά με τους σχεδιαστές να εντάσσουν χρώμα και colorful prints στις συλλογές τους πιο πολύ από κάθε φορα.

Με τη νέα χρονιά λοιπόν, εκτός από τη μελέτη που έχουμε να κάνουμε στις νέες τάσεις που έρχονται, παράλληλα θα πρέπει να γνωρίσουμε και την χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιήσουμε στα every day σύνολα μας.

Τα 5+1 πιο hot χρώματα της σεζόν είναι εδώ:

Oatmeal

Ή αλλιώς το χρώμα της βρώμης. Το ελαφρώς σπασμένο λευκό ή το ανοιχτόχρωμο beige. Όπως και αν θέλετε να το πείτε, το πιο σημαντικό είναι να το φορέσετε. Ένα εύκολο, clean χρώμα που θα ενταχθεί στην basic γκαρνταρόμπα σας αμέσως.

Tangerine

Το έντονο πορτοκαλί του μανταρινιού θα είναι φέτος το νέο πράσινο. Ένα πανωφόρι, ένα σακάκι ή απλώς μια mini bag σε αυτό το χρώμα, είναι αρκετά για να φρεσκάρετε τα looks σας. P.S.: Ταιριάζει τέλεια με τις ζεστές αποχρώσεις των beige-καφέ.

Very Peri

Το επίσημο χρώμα του 2022 δεν θα μπορούσε να μην είναι στη λίστα. Αυτό το γλυκό μωβ, που θυμίζει λεβάντα, τραβά από μόνο του τα βλέμματα σε όποιο σύνολο και να το δούμε. Είναι, επίσης, μια απόχρωση που πηγαίνει πολύ στα πλεκτά items, οπότε ένα cozy knitwear ή ένα πλεκτό φόρεμα στο αυτό το χρώμα θα ήταν ιδανικό.

Olive

Λαδί και όχι χακί. Το σκούρο πράσινο εμφανίστηκε στα catwalks και αγαπήθηκε αμέσως, γιατί μπορεί να παίξει τον ρόλο ενός ανανεωμένου γκρι ή ακόμη και μαύρου. Τολμήστε το σε ένα total color outfit.

Chocolate brown

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της περασμένης χρονιάς, θα είναι εδώ και το 2022. Το ζεστό καφέ της σοκολάτας ήρθε για να μείνει.

Merlot

Το κόκκινο ήταν επίσης ένα από τα χρώματα που φορέθηκε κατά κόρον το 2021, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες. Η νέα χρονιά έρχεται να ανανεώσει το κόκκινο, δίνοντας του βάθος και αισθησιασμό. Το σκούρο κόκκινο του κρασιού θα ντύσει τις επίσημες εμφανίσεις μας, αν και ένα σακάκι σε merlot red μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με μονόχρωμα office looks.

Πηγή:bovary.gr