Trends, Γυναίκα, Ομορφιά

Τόνια Σωτηροπούλου: Τα ρομαντικά look που επέλεξε για τις εμφανίσεις της στο Παρίσι

Στο Παρίσι βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και δεν σταμάτησε να μοιράζεται φωτογραφίες από τις βόλτες της στην Πόλη του Φωτός με τους ακολούθους της. Τις εντυπώσεις δεν έκλεψαν μόνο τα όμορφα τοπία στα οποία φωτογραφιζόταν μπροστά, αλλά και τα outfits που επέλεξε.

Στο ένα post ποζάρει με ένα wide fit κοστούμι σε βραδινή της έξοδο, ενώ σε ένα άλλο τη βλέπουμε αγκαλιά με την επίσης ηθοποιό, Caterina Murino, φορώντας μάλλινο πανωφόρι. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά look της ήταν αυτό με την ολόσωμη φόρμα, την οποία συνδύασε με πορτοκαλί μπερέ, λευκό ζιβάγκο και μαύρα μποτάκια.

Για τη συνέχεια επέλεξε ένα σκούρο γκρι φόρεμα το οποίο συνδύασε με ανοιχτό γκρι παλτό και μπερέ στην ίδια απόχρωση. Αυτή τη φορά δεν πόζαρε μπροστά στον Σικουάνα, αλλά στην ταράτσα ενός ψηλού κτιρίου με το Παρίσι πίσω της.

Τέλος, επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα, με μανίκι 3/4 και χρυσή αλυσίδα στη μέση. Ολοκλήρωσε το look της με λεπτό μαύρο καλσόν και μαύρα, μυτερά μποτάκια. Το μόνο που έλειπε από τη συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν… ο μπερές της!

Η ηθοποιός είναι γνωστή για το πάντα κομψό στυλ της. Συνήθως, οι καθημερινές της εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από casual outfits σε άνετες γραμμές, τα οποία αναβαθμίζει με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το μακιγιάζ της παραμένει φυσικό, ενώ τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες, χτένισμα που υιοθέτησε και στις βόλτες της στο Παρίσι.

Πηγή:marieclaire.gr