Μόδα, Ομορφιά

Jennifer Lopez | Εξηγεί πώς η μητέρα της την βοήθησε να γίνει κορυφαία σταρ

Η Jennifer Lopez έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο μλουσικό περιοδικό Rolling Stone για την καριέρα της αλλά και την οικογένειά της, αναφερόμενη μεταξύ άλλων και στην σχέση της με την μητέρα της.

Όπως αποκάλυψε η σταρ, η μητέρα της είναι εκείνη που τη βοήθησε να έχει μέλλον στη βιομηχανία του θεάματος γιατί της έμαθε πως να είναι πειθαρχημένη από μικρή ηλικία. “Η μαμά μου ήταν και μια διασκεδαστική μαμά, η μαμά μου ήταν επίσης μια μαμά που με έβαλε στα μιούζικαλ και μου έμαθε όλων των ειδών τη μουσική. Είμαι σε αυτό το επάγγελμα χάρη στη μαμά μου” είπε η 52χρονη.

Κατάφερα να επιβιώσω γιατί η μαμά του ήταν σκληρή. Δεν νομίζω ότι συνειδητοποιούσε για το τι με προετοίμαζε, αλλά το έκανε”, είπε εξηγώντας ότι μεγαλώνοντας σε ένα μικρό σπίτι στο Bronx χωρίς να έχει επαφή με την βιομηχανία την έκανε συχνά να νιώθει σαν αουτσάιντερ.

“Πάντα ένιωθα σαν να μην έπρεπε να είμαι σε εκείνο το δωμάτιο. Γιατί ήμουν από το Πούερτο Ρίκο, από το Bronx και ήμουν γυναίκα“, είπε προσθέτοντας πως “καταλαβαίνετε τι εννοώ; Δεν είχα γεννηθεί σε μια οικογένεια με λεφτά. Δεν ήξερα κανέναν στη βιομηχανία. Απλά βγήκα εκεί έξω και είπα. Θα προσπαθήσω να φτάσω εκεί”.

Όπως λέει, όμως, ακόμα νιώθει ότι δεν έχει καταφέρει αυτό που θέλει: “Έχω κάνει καλές δουλειές μέσα στα χρόνια, κάποιες πολύ καλές. Αλλά υπάρχει ένα κλαμπ στο οποίο δεν ήμουν ποτέ μέλος. Και πάντα έλεγα ότι είμαι εντάξει με αυτό. Αλλά με πληγώνει που δεν με συμπεριλαμβάνουν. Δεν ξέρω αν θα το κάνουν ποτέ. Υπάρχει μια κλίκα που λέει ‘εμείς είμαστε μεγάλοι καλλιτέχνες’ και μετά υπάρχουν και οι καλλιτέχνες της ποπ“.

Πηγή:madamefigaro.gr