Uncategorized

Love an Escape: 6 ρομαντικοί προορισμοί στην Ελλάδα για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε ένα άκρως χαλαρωτικό mini getaway για εσάς και το ταίρι σας, σε κάποιο από τα πανέμορφα μέρη της Ελλάδας. Αυτή η γιορτή, που όλοι… αγαπούν να μισούν αποτελεί την τέλεια δικαιολογία για να απολαύσετε λίγο παραπάνω τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, μακριά από όλους κι από όλα. Όπου κι αν βρίσκεστε, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα, οι επιλογές είναι πολλές.

Εμείς ξεχωρίσαμε τους must-visit ρομαντικούς προορισμούς για φέτος κι εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς και να ετοιμάσετε την travel-bag σας. Enjoy!

Απολαύστε την Ημέρα των Ερωτευμένων!

Κοντά στη Θεσσαλονίκη

Παλαιός Άγιος Αθανάσιος

dc9fd096-930f-4f5c-b3d0-ee42aa13b0fb.jpeg

Αποτελεί έναν από τους πιο hot και δημοφιλείς προορισμούς γι’ αυτή την περίοδο και δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, αποτελεί πόλο έλξης για τους Θεσσαλονικείς που αποζητούν ένα break από τους άκρως απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης. Το απέραντο λευκό τοπίο με τα εντυπωσιακά chalet, συνθέτουν ένα μοναδικό κι άκρως ρομαντικό σκηνικό για ερωτευμένα ζευγάρια, που θέλουν να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Με λίγα λόγια, ο Παλαιός Άγιος Αθανάσιος είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετ και προσφέρεται για ένα σύντομο, χαλαρωτικό break. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια και τα καλντερίμια, θαυμάστε από κοντά τους πανέμορφους ξενώνες που θα σας μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή ξενώνες κι αφήστε τη μαγευτική θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα, να παρασύρει το μυαλό και πνεύμα σας. Ο παραδοσιακός αυτός οικισμός, που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν σε υψόμετρο 1200 μέτρων, απέχει μόλις 28 χιλιόμετρα από την Έδεσσα, ξεχωρίζοντας για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, αλλά και τα πετρόσπιτα σπίτια του. Φυσικά, must-visit αποτελεί και το χιονοδρομικό κέντρο, όπου μεταξύ άλλων μπορείτε να κάνετε ski, snowboard κι ορειβασία, απολαμβάνοντας το μαγικό τοπίο.

0f078a85-d4a2-4eab-a59a-3d09aa818fc3.jpeg

To stay: Το Miramonte Chalet Hotel αποτελεί ιδανική επιλογή για τους wellness-lovers. Το πολυτελές αυτό art hotel, είναι κτισμένο στον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου και διαθέτει ευρύχωρες suites, προσφέροντας μία αίσθηση ζεστασιάς στους guests και μία μαγευτική θέα, που κόβει την ανάσα. Εννοείται πως η παραμονή σας σε αυτό, πρέπει να συνδυαστεί με μία επίσκεψη στο υπερσύγχρονο spa του. Το massage, sauna, το hamam, η θερμαινόμενη πισίνα και το prive τούρκικο χαμάμ είναι μερικά μόν από αυτά που θα συναντήσετε σε αυτό, ενώ τώρα, με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου προσφέρονται κι ειδικά πακέτα για εσάς και το ταίρι σας.

Το eat: Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις τοπικές γεύσεις, επιβάλλεται να επισκεφθείτε μερικές από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής, όπως το Καταφύγιο κι η Ασάγκα, που φημίζεται για το τσουπλέκι και το μπάτσο σαγανάκι, που συνοδεύονται από τις πιο εκλεκτές ετικέτες κρασιού. Εμείς λατρέψαμε το χοιρινό με τα δαμάσκηνα και την γλυκόξινη σάλτσα. Το πιάτο αυτό θα κερδίσει μία θέση στην καρδιά σας!

Πήλιο

81f43063-69a2-48a6-b095-9fdf814e308e.jpeg

Το Πήλιο είναι ένα μέρος που δε γνωρίζει εποχές. Αποτελεί must-visit όλους τους μήνες του χρόνου και θεωρείται go to προορισμούς για ζευγάρια αλλά και singles. Τα πυκνά του δάση, οι πλούσιοι καρποί της γης, τα μαγευτικά τοπία κι όλες οι ομορφιές του, το καθιστούν μοναδική επιλογή, καθώς -μεταξύ άλλων- συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα και προσφέρει μία μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα. Όσοι βρίσκονται στο Πήλιο, εντάσσουν στη λίστα τους μία βόλτα στις Σταγιάτες, για ένα σύντομο περπάτημα με θέα στην πόλη του Βόλου και φυσικά μία επίσκεψη και στην Πορταριά, που αποτελεί έναν από τους παλαιότερους χειμερινούς προορισμούς της χώρας, με απίστευτη φυσική κι αρχιτεκτονική ομορφιά. Last but not least, must-visit αποτελεί κι η Μακρινίτσα, που προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες στα γραφικά της σοκάκια. Ολοκληρώστε την εκδρομή σας, με μία επίσκεψη στην πόλη του Βόλου κι απολαύστε όλα όσα έχει να σας προσφέρει. Μία βόλτα στο πανέμορφη λιμάνι της και μία στάση στα μικρά τσιπουράδικα, για να γευτείτε τους πιο εκλεκτούς μεζέδες παρέα με δροσερό τσιπουράκι, θα σας κάνουν να λατρέψετε αμέσως αυτό το μέρος.

604d1365-b1e8-4d58-83a7-6a412a1e8cbb.jpeg

To stay: Το Peliva Nature & Suites είναι χτισμένο σε μία προνομιακή τοποθεσία στο νότιο τμήμα του Πηλίου και βρίσκεται κοντά σε έναν παλιό, κατάφυτο ελαιώνα με απαράμιλλη θέα στον Παγασητικό Κόλπο. Το πανέμορφο αυτό resort, που ξεχωρίζει για τη μοναδική αισθητική του, αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση κι αποφόρτιση και προσφέρεται για διαμονή υψηλής ποιότητας. Οι πέτρινοι τοίχοι, οι πέργκολες, οι earthy λεπτομέρειες, τα φυσικά φυτά και το στοιχείο του νερού, που είναι έντονο σε κάθε του χώρο, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. Οι τρεις suites έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με παρόμοια υλικά, ωστόσο, η καθεμία από αυτές προσφέρει στους guests κάτι διαφορετικό. Απολαύστε τη διαμονή σας στο πανέμορφο αυτό μέρος μαζί με το ταίρι σας και κάντε ένα break από τον υπόλοιπο κόσμο και το σίγουρο είναι πως η φετινή γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου θα σας μείνει αξέχαστη!

To eat: Θέλετε να γευτείτε τους γαστρονομικούς θησαυρούς της πηλιορείτικης κουζίνας; Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείτε στην Κρίτσα, που βρίσκεται στην Πορταριά και να δοκιμάσετε τα άγρια χόρτα της με τα αυγά στον φούρνο, το μπουμπάρι και το χταποδάκι κρασάτο με φάβα. Αντίστοιχα, αξίζει να επισκεσθείτε τις Μηλιές και το Σαλκίμι, που βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία με θέα που κόβει την ανάσα. Από τα πιο hot πιάτα του menu θεωρείται το χουνκιάρ, το γκιούλμπασι με τα τρία διαφορετικά κρέατα στη γάστρα, αλλά κι η μαραθόπιτα της κυρα-Μυγδαλιώς που συνοδεύεται από δροσερό τσίπουρο.

Φλώρινα

efe84dc7-cb31-4219-bafb-436d27841e9c.jpeg

Η απόλυτη επιλογή για τους mountain-lovers. Μία πανέμορφη πόλη, που αιχμαλωτίζει την καρδιά όλων όσων την επισκέπτονται και θεωρείται go to προορισμός, ιδιαίτερα στη διάρκεια του χειμώνα. Η Φλώρινα έχει για μία ακόμη χρονιά την τιμητική της και σε περίπτωση που θέλετε να μείνετε μακριά από τους basic destinations της χώρας, θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε, για να απολαύσετε ένα άκρως χαλαρωτικό, ρομαντικό getaway με το ταίρι σας! Ο ποταμός Σακουλέβας που τη διαπερνάει, καθώς και τα παλιά διατηρητέα αρχοντικά στο κέντρο της πόλης, της δίνουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, που μας θυμίζει κλασικό κινηματογραφικό τοπίο. Σε πολύ κοντινή απόσταση, βρίσκονται δύο μαγικές τοποθεσίες, που ενδείκνυνται για κοντινές εξορμήσεις, το Νυμφαίο κι οι Πρέσπες. Στη λίστα σας αξίζει να έχει θέση και μία επίσκεψη στο Πισοδέρι, ένα πανέμορφο χωριό που χτισμένο στις πλαγιές του όρους Βαρνούντα σε υψόμετρο περίπου 1.420 μέτρων και αποτελεί τον πιο ορεινό οικισμό του Νόμου Φλώρινας. Αν είστε λάτρεις των winter-sports και του ski, must αποτελεί και το χιονοδρομικό κέντρο, προκειμένου να απολαύσετε τις πίστες του και το κατάλευκο τοπίο.

02567046-4632-485f-a388-1825d90d9e9e.jpeg

To stay: Το The Lynx Mountain Resort θεωρείται -δικαίως- αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο εντυπωσιακά, luxurius ξενοδοχεία της Βορείου Ελλάδα και βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση και τα βουνά. Τα άρτια διακοσμημένα δωμάτια κι οι εντυπωσιακές suites μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς guests και ξεχωρίζουν για τον minimal χαρακτήρα και την ιδιαίτερη αισθητική τους. Βιώστε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης κι αναζωογόνησης στο White Mist Spa, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου κι απολαύστε μοναδικές στιγμές μαζί με τον σύντροφό σας. Στο spa διατίθενται μία σειρά από body & face treatments, από εξειδικευμένους therapists και φυσικά, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό massage, που θα σας αναζωογονήσει!

Το eat: Στην πόλη της Φλώρινας συναντά κανείς πολλά, μικρά ταβερνάκια όπου σερβίρονται τοπικοί μεζέδες, αλλά, για τους λάτρεις της γαστρονομίας που θέλουν πραγματικά να γευτούν τα χαρακτηριστικά πιάτα αυτού του τόπου, το εστιατόριο «Κοντοσώρος», που βρίσκεται στο Ξινό Νερό αποτελεί ιδανική επιλογή. Δοκιμάστε το χοιρινό σε κρούστα με κόκκινο πιπέρι και πουρέ γλυκοπατάτας, το παραδοσιακό σουτ μακάλο και το κυνήγι, που συνδυάζονται άψογα με τις πιο γνωστές ετικέτες κρασιού κι απολαύστε τη βόλτα σας σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Φλώρινας, που θα κερδίζει μία θέση στην καρδιά σας.

Κοντά στην Αθήνα

Αράχωβα

7840ba4a-faa3-4d43-9513-4f3fd818e970.jpeg

Θεωρείται η αρχόντισσα του Παρνασσού, είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και δεσπόζει στις νότιες πλαγιές του βουνού για να καταλήξει σε χαράδρα όπου ρέει ο ποταμός Πλείστος. Η Αράχωβα αποτελεί go to προορισμό κάθε χρόνο για τους κατοίκους της Αττικής -κι όχι μόνο- και ξεχωρίζει για την άγρια ομορφιά και τον παραδοσιακό χαρακτήρα της, αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει κι έναν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Οι πολυάριθμες δραστηριότητες που προσφέρει ο μαγευτικός, Παρνασσός, την κατατάσσουν δικαίως στην κορυφή του ελληνικού χειμερινού τουρισμού, ενώ σήμα κατατεθέν της αποτελεί ο απόκρημνος βράχος με το ρολόι, που χρονολογείται από τις αρχές του 18ου αιώνα. Όσοι βρίσκονται σε αυτήν, λατρεύουν τις βόλτες στα γραφικά της σοκάκια, καθώς έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον παραδοσιακό χαρακτήρα και την σπουδαία αρχιτεκτονική της, από τα πλακόστρωτα καλντερίμια της, μέχρι τα πετρόκτιστα νεοκλασικά. Hot προορισμό αποτελεί και το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, που διαθέτει μεταξύ άλλων 21 πίστες και 7 διαδρομές συνολικού μήκους 36χλμ στις περιοχές Κελάρια και Φτερόλακκα. Εκεί, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας στο ski και το snowboard ή να κάνετε μία βόλτα με snow mobile στο Δόκανο.

e51cbe62-71de-4585-a3d9-105bfdd0b2d2.jpeg

Το stay: Σε μία μοναδική τοποθεσία, μόλις 20 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, που προσφέρει την πιο μαγευτική θέα στα γύρω βουνά, δεσπόζει ένα χειμερινό θέρετρο που αφιερωμένο στην εξαιρετικής ποιότητας φιλοξενία. Το Santa Marina Arachova Resort & Spa αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα άκρως χαλαρωτικό mini-break μακριά από τα έντονα city-lights και την πολυκοσμία. Πρόκειται για ένα πολυτελές, εντυπωσιακό ξενοδοχείο που συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κομψότητα με τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και μεταξύ άλλων, διαθέτει 20 πολυτελείς suites, μία ιδιωτική villa, αλλά κι ένα πλήρως εξοπλισμένο spa, που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε, εφόσον βρεθείτε σε αυτό! Στο spa θα συναντήσετε πολλές, διαφορετικές αίθουσες περιποίησης και θεραπειών, εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο, ενώ μία ιδανική μέρα σε αυτό το resort κλείνει με ένα drink στο πολυτελές lounge δίπλα στο αναμμένο τζάκι, επιστρέφοντας από τη βόλτα στη χιονισμένη Αράχωβα.

Το eat: Θέλετε να γευτείτε όλους τους τοπικούς μεζέδες και το φημισμένο, αραχωβίτικο τυρί, την φορμαέλα, σε διάφορες εκδοχές; Το Φασούλι αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά restaurants στην Αράχωβα κι εκτός από τα πιο απολαυστικά πιάτα, προσφέρει και μία πανέμορφη θέα που κόβει την ανάσα, όπως κι ο Οίστρος, με το εντυπωσιακό menu, που περιλαμβάνει ψητά κρεατικά πολύ καλής ποιότητας και ιδιαίτερες κοπές -tomahawk rib-eye, αλλά και παραδοσιακά πιάτα, όπως το αρνί με χόρτα κι η φορμαέλα με λουκάνικο σαγανάκι. Απολαύστε το απόλυτο γαστρονομικό ταξίδι, μαζί με ένα ποτήρι κόκκινο ή λευκό κρασί κι αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει!

Ναύπλιο

f6d1fbf5-02bf-4181-8ec9-bbbfe166b6c6.jpeg

Μία πόλη που όσες φορές κι αν την επισκεφτείς, δεν τη χορταίνεις! Ένα μέρος με σπάνια ομορφιά, που συγκεντρώνει αρκετό κόσμο κάθε εποχή του χρόνου. Το Ναύπλιο φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς πόλεις της Ελλάδας κι αποτελεί ιδανική επιλογή για τους κατοίκους της Αθήνας και των γύρω περιοχών, που θέλουν να το θαυμάσουν από κοντά. Μεταξύ άλλων, προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες στα γραφικά του σοκάκια με τα επιβλητικά αρχονιστικά και τα πετρόκτιστα κτίρια, ενώ η παλιά πόλη, αποτελεί πόλο έλξης για τους visitors, όπως και το Παλαμήδι, ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα κάστρα όλης της Ελλάδας, που προσφέρει φαντασμαγορική θέα στην πόλη από τις πολεμίστρες του. Φυσικά, must-visit αποτελεί το Μπούρτζι, το οποίο χτίστηκε από τους Βενετούς το 1473 κι η αρχική του ονομασία ήταν Castello dello Soglio, δηλαδή Κάστρο του Θρόνου, αλλά και το Παλαμήδι με τα χαρακτηριστικά σκαλιά του. Απολαύστε ρομαντικές βόλτες με τον σύντροφό σας και γνωρίστε από κοντά την πλούσια ιστορία αυτού του τόπου, που σίγουρα θα σας κερδίσει από το πρώτο κιόλας λεπτό.

f0b9a6d1-d3f7-43bb-a878-c2759871b5e2.jpeg

To stay: Βρίσκεται στην «καρδιά» της παλιάς πόλης του Ναυπλίου μπροστά ακριβώς από το κάστρο Μπούρτζι και τη θάλασσα και προσφέρει μία ατελείωτη θέα στο απέραντο μπλε. Το Impero Luxury Suites συνδυάζει την πολυτέλεια με την παράδοση και δεν είναι τυχαίο ότι όποιος βρίσκεται σε αυτό, δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που διαθέτει εντυπωσιακά δωμάτια και suites, που ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους χαρακτήρα και την ιδιαίτερη αισθητική τους. Ολοκληρώστε την ημέρα σας, απολαμβάνοντας το χώρο του υδρομασάζ παρέα με τον σύντροφό σας και με ένα δροσιστικό cocktail, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα, σε ένα κατάλυμα που συνδυάζει την ποιότητα και την προσιτή πολυτέλεια, με τον καλύτερο τρόπο.

To eat: Το Τσιπουράδικο-Μεζεδοπωλείο αποτελεί ένα από τα «στολίδια» της καινούργιας πόλης και δεν είναι τυχαίο, ότι το επιλέγουν όλοι όσοι βρίσκονται στο Ναύπλιο, αφού οι ντόπιοι το συστήνουν ανεπιφύλακτα. Το γαμοπίλαφό θεωρείται must-try, όπως και τα τραγανά κολοκυθάκια τηγανισμένα σε ένα δαντελένιο κουρκούτι, αλλά κι οι γκόγκες με μπόλικη ξερή μυζήθρα. Αν είστε λάτρεις των θαλασσινών, θα λατρέψετε το μελωμένο χταπόδι κρασάτο, αλλά κι όλα τα desserts, που ολοκληρώνουν άρτια το κάθε γεύμα στο συγκεκριμένο ταβερνάκι.

Τρίκαλα Κορινθίας

fad34ca7-73a3-4686-8424-d20c59205b3e.jpeg

Τα Τρίκαλα Κορινθίας, είναι ένα παραδοσιακό χωριό που ανήκει στον δήμο Ξυλοκάστρου και χωρίζεται σε τρεις οικισμούς. Τα Κάτω Τρίκαλα, που βρίσκονται σε υψόμετρο 900 μέτρων, φημίζονται για τη γραφική πλατεία με τις παραδοσιακές ταβέρνες και τα καφέ, ενώ αντίθετα, τα Μεσαία Τρίκαλα είναι η λιγότερο γραφική συνοικία της περιοχής κι είναι γνωστή για τον μοντέρνο χαρακτήρα της. Τέλος, τα Άνω Τρίκαλα, που φτάνουν σε υψόμετρο τα 1100 μέτρων κι έχουν διατηρήσει τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα, προσφέροντας μία πανέμορφη θέα. Τα πετρόχτιστα αρχοντικά κυριαρχούν στα σοκάκια του χωριού και ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε μία άλλη εποχή, όπου όλα ήταν πολύ πιο απλά κι όμορφα. Αν είστε λάτρεις των sport κι ανήκετε στην κατηγορία των wellness lovers, μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας με μία σειρά από δραστηριότητες όπως η ιππασία, η τοξοβολία, η ποδηλασία και φυσικά η πεζοπορία, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις μαζί με τον αγαπημένο σας, σε ένα από τα πιο όμορφα κι ιδιαίτερα μέρη της Ελλάδας.

27a1cfc4-9640-4ce9-84c8-0f3b3a492ee1.jpeg

Το stay: Αν αυτό που ψάχνετε για τη διαμονή σας, είναι ένα ξενοδοχείο μακριά από τον κόσμο σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, τότε το Υάδες Mountain Resort είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Το resort αυτό βρίσκεται στις παρυφές της κάτω συνοικίας Τρικάλων Κορινθίας σε υψόμετρο 1100 μέτρων και προσφέρει μοναδική θέα στον Κορινθιακό κόλπο αλλά και στις απόκρυμνες πλαγιές του όρους Ζήρεια. Το φινλανδικό ξύλο κι η πέτρα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό, ενώ αποτελείται από 7 αυτόνομες κατοικίες που προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς κι ανεξαρτησίας. Με λίγα λόγια, πρόκειται για έναν private παράδεισο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης κι ευεξίας.

To eat: Η ταβέρνα «Στου Δεκλερή» είναι must σημείο για τους λάτρεις της γαστρονομίας και φυσικά, επιβάλλεται να κάνετε μία στάση, προκειμένου να γευτείτε τους νόστιμους θησαυρούς που κρύβει στο menu της. Στα Μεσαία Τρίκαλα, βρίσκεται το Καταφύγιο Γεύσεων, ένα cozy εστιατόριο που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα από το πρώτο λεπτό της παρουσίας σας σε αυτό. Το τυροπιτάρι, το ζυγούρι με μαστέλο Σίφνου και πουρέ, το σπαθάτο κοντοσούβλι αγριογούρουνο, αλλά κι οι ολόφρεσκες τραγανές σαλάτες είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που ξεχωρίζουν από το απολαυστικό menu του.

Πηγή:glow.gr