Celebrity Style, Events, Trends

H Blake Lively φέρνει την άνοιξη με το baby blue σύνολό της. Μαζί της και η stylish αδερφή της

Θαυμάζω τις celebrity γυναίκες που μπορούν να αποδώσουν το στιλ (άρα και τον εαυτό τους) μέσα από τις εμφανίσεις τους. Ειδικά, όταν δεν συνεργάζονται με στιλίστα και βρίσκουν οι ίδιες τα ρούχα που θα φορέσουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η Blake Lively είναι μια από αυτές τις γυναίκες. Δεν χρησιμοποιεί στιλίστα, βρίσκει τα ρούχα που φοράει μόνη της ψωνίζοντας online ή μιλώντας με οίκους που (συχνά) της δωρίζουν τις δημιουργίες τους (το ίδιο είχε κάνει και όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της), προσφέροντας πάντα όμορφα looks. Το εκτιμώ αυτό, γιατί έτσι, καμία φορά, μπορούμε να δούμε την πραγματική αισθητική ενός ανθρώπου, και δη, μιας stylish γυναίκας που το στιλ της εμπνέει.

Η Blake Lively το πετυχαίνει αυτό, τις περισσότερες φορές, και βρίσκει τον τρόπο να «φέρει» προς τα έξω την αγάπη της για την μόδα. Αυτό κατάφερε και με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Fall 2022 show του Michael Kors και μας έβαλε σε mood άνοιξης. Το total baby blue σύνολό της ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε “spring fashion”. Στο show, την συνόδευσε η αδερφή της, Robyn, με την οποία, άθελά τους (μπορεί και όχι), ταίριαξαν τις εμφανίσεις τους.

Το three-piece σύνολο της Blake Lively εμπνέει τις επερχόμενες ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας

Η Blake Lively έκανε μια όμορφη, ανοιξιάτικη εμφάνιση, επιλέγοντας μια αγαπημένη παστέλ απόχρωση: το baby blue ensemble της ήταν μια «όαση» στον μουντό χειμώνα μας. Η ίδια, λοιπόν, για το look της επέλεξε ένα crop top, μίντι, ψηλόμεση φούστα και crisp σακάκι το οποίο έριξε στους ώμους της. Και τα τρία κομμάτια ήταν στην ίδια baby blue απόχρωση.

Gotham/GC Images/Getty Images/Ideal Images

Το look ολοκλήρωσε με λευκές strappy ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin και μερικά δαχτυλίδια. Συνόδευσε το outfit με ένα κόκκινο κραγιόν και χαλαρά waves, προσθέτοντας ένα ρετρό twist στο διαχρονικό και άκρως κομψό σύνολό της.

Sisterly (fashionable) love

Συνοδός της Blake Lively για την βραδιά, ήταν η μεγαλύτερη αδερφή της, Robyn Lively. Η αδερφή της, η οποία είναι κι αυτή ηθοποιός, κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Έκανε όμως την εξαίρεση για την βραδιά, συνοδεύοντας την μικρή αδερφή της στο show του καλού της φίλου, Michael Kors. Για την περίσταση, η Robyn, ταίριαξε το look με αυτό της αδερφής της, προσφέροντας κι αυτή ένα “clean” look.

Gotham/GC Images/Getty Images/Ideal Images

Φόρεσε ένα λευκό ζιβάγκο φόρεμα με σκισίματα το οποίο συνόδευσε με μια λεπτή μπεζ ζώνη στη μέση και χρυσά embellished παπούτσια. Επιλέγοντας ένα πιο bold styling, όσον αφορά τα αξεσουάρ, η Robyn ολοκλήρωσε το look με statement χρυσά σκουλαρίκια.

Δυο όμορφες αδερφές, δυο coordinated σύνολα, δυο stylish εμφανίσεις που εμπνέουν. Η καλή αίσθηση του στιλ είναι στο DNA των αδερφών.

Πηγή:ladylike.gr