Events, Μόδα, Υγεία, Ψυχολογία

Το νέο μοντέλο της Victoria’s Secret είναι ένα εκπληκτικό κορίτσι με σύνδρομο Down

Το νέο μοντέλο της Victoria’s Secret είναι ένα εκπληκτικό κορίτσι με σύνδρομο Down

Ένα 25χρονο κορίτσι από το Πούερτο Ρίκο εκπλήρωσε πρόσφατα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της και έγινε το νέο μοντέλο για την καμπάνια Love Cloud της γνωστής αμερικανικής μάρκας εσωρούχων Victoria’s Secret.

Η Sofia Jirau, μοντέλο και ακτιβίστρια, ανακοίνωσε στους ακολούθους της στα social media πως θα διαφημίσει τη συλλογή καθημερινών εσωρούχων του γνωστού brand, ενώ πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης προσελκύοντας την προσοχή της βιομηχανίας της μόδας.

Τότε, η νεαρή κοπέλα είχε δηλώσει περήφανη για τον εαυτό της αφού είναι «ένα από τα λίγα μοντέλα με σύνδρομο Down που κατάφεραν να συμμετάσχουν σ’ αυτό το σημαντικό γεγονός της μόδας». Ωστόσο, η χαρά της φαίνεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη έπειτα από την ευκαιρία που της δόθηκε από το γνωστό brand εσωρούχων, αφού ήταν ένα από τα όνειρά της.

«Μια μέρα το ονειρεύτηκα, δούλεψα σκληρά και σήμερα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μπορώ επιτέλους να σας πω το μεγάλο μου μυστικό… Είμαι το πρώτο μοντέλο της Victoria’s Secret με σύνδρομο Down» δήλωσε η Sofia στο Instagram, ενώ ευχαρίστησε όσους την στηρίζουν τα τελευταία χρόνια.

Η νεαρή κοπέλα, εκτός από το μόντελινγκ, εργάζεται ως ακτιβίστρια θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με το σύνδρομο Down ενώ έχει ιδρύσει και την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ Alavett, εγκαινιάζοντας το 2019 το δικό της ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Πηγή : diaforetiko.gr