Trends, Μόδα, Νύχια

Πώς ένα “βαρετό” χρώμα έγινε η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση στα νύχια για το ’22

Τα καφέ βερνίκια νυχιών, και γενικότερα το καφέ και όλες οι αποχρώσεις του στα νύχια, μπορεί να θεωρούνται από πολλές γυναίκες κάπως… ανιαρά. Ομολογουμένως, ίσως και να μην είναι η πρώτη απόχρωση που θα σου έρθει στο μυαλό όταν σκέφτεσαι τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου, με τα ροζ παστέλ, σκούρα μπλε και κλασικά κόκκινα να επικρατούν (συνήθως).

Προτιμούν για τα νύχια τους, χειμώνα καλοκαίρι. Πρόκειται για μια σχετικά ουδέτερη απόχρωση, που ανήκει στη γήινη παλέτα χρωμάτων, και σίγουρα είναι παντός καιρού. Σκέψου μόνο το γεγονός ότι, ανάλογα με τον υποτόνο που θα επιλέξει κανείς, κολακεύει όλες τις επιδερμίδες ενώ αναδεικνύει τα άκρα. Επιπλέον, είναι από εκείνα τα χρώματα που ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα νυχιών ανεξαρτήτως μήκους – κάτι που δεν ισχύει για παράδειγμα με τα ροζ ή παστέλ χρώματα, που αναδεικνύουν λίγο καλύτερα τα μακριά νύχια.

Δες τι εννοούμε:

Άσε που η ουδετερότητα του συγκεκριμένου χρώματος πηγαίνει με ό, τι ρούχο κι αν επιλέξεις να φορέσεις – μπορεί κατά κάποιον τρόπο να θεωρηθεί ένα σκούρο nude. Επιπλέον, το καφέ μπορεί να κυμαίνεται από ανοιχτό καραμελέ και nude brown μέχρι σκούρο σοκολατί και bronzed browns. Φυσικά, τα nail art patterns που μπορείς να δημιουργήσεις είναι άπειρα και οι συνδυασμοί ατελείωτοι.

Το πρωτοείδαμε στην Kendall Jenner πέρσι τον χειμώνα και έκτοτε μπορούμε να πούμε ότι το ερωτευτήκαμε. Τώρα ξέρεις τι χρώμα να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ, αν θες να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα κόκκινα, μπορντό, μπλε και μαύρα – και εφόσον επιμένεις σε μια σκούρα απόχρωση.

Πηγή:madamefigaro.gr