Lifestyle, Trends, Μόδα, Ομορφιά

Bucket bags: Οι τσάντες-πουγκί θα είναι η πιο χαριτωμένη τάση που θα κρατήσουμε φέτος

Ένα μεγάλο trend επιστρέφει και πάλι και στο προσκήνιο.

Μιλάμε για την τάση που φαίνεται πως θα κυριαρχήσει στις τσάντες αυτήν την άνοιξη και δεν είναι άλλη από τις bucket bags. Τις είδαμε στα shows λίγο πολύ όλων των αγαπημένων μας σχεδιαστών , με τους Chanel, Louis Vuitton και Michael Kors να τις εντάσσουν δυναμικά στις συλλογές τους, προτείνοντας την εκδοχή της mini bucket bag σε μαλακό δέρμα και έντονες αποχρώσεις.

Για τους περισσότερους δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σχέδιο επανήλθε μέσα από τους κύκλους που κάνει η μόδα κατά καιρούς, αφού είναι ένα item απόλυτα λειτουργικό και πρακτικό.

Η μεγάλη εκδοχή μιας bucket bag είναι ό,τι πιο άνετο και εξυπηρετικό για τις καθημερινές δουλειές μας και το office look, αφού χωρά τα πάντα, κλείνει με ασφάλεια και μπορούμε να την έχουμε μαζί μας παντού χωρίς να μας κουράζει.

Υπάρχουν, φυσικά, και οι updated mini bags, τα μικρά δηλαδή τύπου πουγκιά, που θα βρείτε στην αγορά σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα styles όπως είναι τα έντονα χρώματα, τα κεντήματα, οι χάντρες και τα strass.

Η πιο κλασική και boho εκδοχή της bucket bag θα είναι πάντοτε οι basket bags, δηλαδή οι μικρές ψάθινες τσάντες σε στιλ καλάθι, που έχοντας την ξεκάθαρη αναφορά τους στην θρυλική τσάντα-καλάθι της Jane Birkin, έρχονται για να πάρουν την θέση μιας μεσαίας bucket bag με ενδιαφέροντες συνδυασμούς σε δέρμα και ψάθα.

Shopping list:

Moschino

Mango

Zara

Versace

H&M

Zara

Mansur Gavriel

Πηγή:bovary.gr