Celebrity Style, Trends, Μόδα, Ρούχα

Η σέξι maternity εμφάνιση της Rihanna με εσώρουχα στην επίδειξη του Dior

Με τις τελευταίες εμφανίσεις της στα διάφορα σόου μόδας που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, να γίνονται το talk of the town, η Rihanna θέλει να δείξει πως είναι ακόμα η ίδια, παρά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Διάβασε επίσης: Rihanna | To μόνο beauty προϊόν που χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια και επιτυχημένη επιχειρηματίας εθεάθη στην επίδειξη μόδας του οίκου Dior στο Παρίσι, κάνοντας μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση, ανεβάζοντας τον πήχη στο maternity wear. Πιο αναλυτικά, η Rihanna φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο, το οποίο συνδύασε με ένα δαντελωτό σουτιέν και ένα ημιδιαφανές φόρεμα που αποκάλυπτε την φουσκωμένη κοιλιά της. Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες και ένα ασορτί παλτό.

Η σέξι maternity εμφάνιση της Rihanna με εσώρουχα στην επίδειξη του Dior

Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, επιθυμεί να προωθήσει τη σέξι εικόνα της εγκυμοσύνης, που κατά τη διάρκεια αυτής συνήθως οι γυναίκες τείνουν να κρύβουν. “Όταν οι γυναίκες μένουν έγκυες, η κοινωνία σε κάνει να νιώθεις πως πρέπει να κρύψεις τη σέξι πλευρά σου και πως δεν είσαι σέξι αυτή τη στιγμή, όμως κάποια στιγμή θα επιστρέψεις και δεν πιστεύω σε αυτές τις ανοησίες”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Rihanna

Πηγή:madamefigaro.gr