Trends, Μόδα

Blazers | Οι πιο κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις με το must have πανωφόρι της σεζόν

Το πανωφόρι που συμβολίζει το power dressing είναι ιδανικό για την περίοδο της άνοιξης.

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος της μόδας, αλλά και οι τάσεις που φαίνονται να βρίσκονται συχνά στην επικαιρότητα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αποτελούν έναν συνδυασμό θηλυκότητας και δυναμισμού, ένα σύγχρονο power dressing που έχει ως στόχο να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν αυτοπεποίθηση με τα ρούχα που φορούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η οποία είναι τα blazers και το business style. Σχεδιαστές και οίκοι μόδας μάλιστα συμπεριέλαβαν στις collections τους, blazers σε διαφορετικές γραμμές. Οι οίκοι Proenza Schouler, Miu Miu και Jacquemus μας προτείνουν τα micro blazers είτε ως μέρος ενός ταγιέρ είτε μόνα τους, τα οποία είναι ιδανικά για την άνοιξη. Εάν είστε fans του business style, οι Dolce & Gabbana, LaQuan Smith, Michael Kors και Fendi προτείνουν να εμπλουτίσετε την ανοιξιάτικη συλλογή σας με κοστούμια, τα οποία φέτος αποκτούν sexy vibes, αφού συνδυάζονται με bra tops.

Ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, οι οποίες είναι άκρως εντυπωσιακές, το σίγουρο είναι πως τα blazers είναι ένα από τα must have κομμάτια της σεζόν. Συγκεκριμένα, πρόκειται να σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα τη μεταβατική περίοδο, αφού αυτό το στιλ πανωφοριού είναι ιδανικό αφενός για τη θερμοκρασία της άνοιξης και αφετέρου θα σας βοηθήσουν να κάνετε layering στα σύνολά σας. Όσον αφορά στο styling, το γεγονός πως τα blazers συνδυάζονται με τα πάντα, τα καθιστά ακόμα πιο χρήσιμα. Με φορέματα και φούστες κάθε μήκους, με τζιν παντελόνια και ολόσωμες φόρμες, τα blazers θα κάνουν το styling του καθημερινού ντυσίματος πιο εύκολο.

Ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν που θέλουν τις μίνι γραμμές σε φούστες και φορέματα στην κορυφή, ένα oversized blazer είναι η κατάλληλη επιλογή πανωφοριού για να υπάρχει αρμονία στα outfits σας. Ένας ακόμα στιλιστικός συνδυασμός που αγαπούν οι A-listers της μόδας είναι τα σακάκια σε συνδυασμό με biker shorts και stirrup leggings.

Style Inspirarion

Πηγή:missbloom.gr