Trends, Μόδα, Ομορφιά, Ρούχα

Μετά τη micro-skirt, αυτά είναι τα Miu Miu trends που θα δούμε παντού

Με φόντο το Palais d’Iéna, η νεανική σειρά του οίκου Prada που ακούει στο όνομα Miu Miu, απέδειξε πως θα καθορίσει τις τάσεις της επόμενης σεζόν, όπως ακριβώς έκανε και η αμέσως προηγούμενή της. «Ως αντίδοτο στην ανούσια καινοτομία», η κολεξιόν λειτούργησε σαν τροφή για σκέψη, μέσα από την οποία θα επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη μόδα και την κατανάλωση. Φέρνοντας νέο αέρα στα hits της σεζόν SS22, χάρισε νέα διάσταση στη λειτουργία του όγκου και του μήκους στα ρούχα, δύο στοιχεία τα οποία επεξεργάστηκε εκ νέου για να αλλάξει τα συνηθισμένα και να ενισχύσει το πολυσυζητημένο νέο Miu Miu attitude.

Όπως είναι φυσικό, μετά το buzz που έκανε η micro-skirt, το κοινό περίμενε κάτι ακόμη δυνατότερο από τον ιταλικό οίκο. Το ένα μετά το άλλο, τα look που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα είχαν «αέρα νικητή», και δημιουργήθηκαν από key-pieces που αναμένεται να γίνουν viral. Aνακυκλωμένο δέρμα, στοιχεία από την ανδρική γκαρνταρόμπα, biker αναφορές και tennis aesthetic χάρισαν μια αίσθηση ελευθερίας και σύγχρονης πολυτέλειας στο συνολικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά, τις τάσεις που ξεχώρισαν θα τις βρείτε παρακάτω ώστε να κρατήσετε από τώρα τις απαραίτητες σημειώσεις για τα outfit του επόμενου χειμώνα:

Micro shorts

©ACIELLE/ STYLEDUMONDE

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία της σούπερ μίνι φούστας που παρουσιάστηκε στην καλοκαιρινή συλλογή, το micro shorts κάνει την εμφάνισή του στο catwalk για να «πείσει» ακόμη και τους πιο δύσκολους κριτές να δοκιμάσουν .

Έμφαση στα εσώρουχα

©ACIELLE/ STYLEDUMONDE

Μιας και τα 00s είναι για τα καλά πίσω, τα εσώρουχα αποκτούν πια άλλη δυναμική. Στα πιο hot look του Miu Miu, διακρίνονται μέσα από κοντές φούστες και σορτς και κλέβουν την παράσταση.

The biker look

©ACIELLE/ STYLEDUMONDE

Για τις γυναίκες που λατρεύουν την ένταση που χαρίζει το δερμάτινο εφέ στο ντύσιμο, το total biker σύνολο που πρότεινε ο Miu Miu θα γίνει η «στολή» του φθινοπώρου.

Faux fur

©ACIELLE/ STYLEDUMONDE

Είναι οικολογική αλλά παραμένει διαχρονικά κομψή και εντυπωσιακή. H faux γούνα προστίθεται σε διάφανα τοπ και δημιουργεί την πιο σύγχρονα luxury εικόνα.

Tennis style

©ACIELLE/ STYLEDUMONDE

Τα πιο sporty σύνολα της πασαρέλας, είχαν αναφορές από το στιλ των αθλητών του τέννις.

Sequined φόρεμα

©ACIELLE/ STYLEDUMONDE

Το glam για τον Miu Miu σημαίνει παγιέτα και διαφάνεια. Μεταξωτά εσώρουχα φορέθηκαν μέσα από sequined σετ και καθόρισαν το νέο fab dressing.

Πηγή:vogue.gr