Μόδα, Ομορφιά, Ρούχα

Το μεταξωτό φουλάρι γίνεται ξανά το μυστικό αξεσουάρ του ανεπιτήδευτου French στυλ

Ητελευταία στάση του μήνα της μόδας, όπως συνηθίζεται εδώ και δεκαετίες, ήταν το Παρίσι. Μεγάλα σχεδιαστικά ονόματα από τονSaint Laurent μέχρι τη Chanel, τον Dior και τη Louis Vuitton παρουσίασαν τις τάσεις που θα αγαπήσουμε τον φετινό χειμώνα, ενώ οι δρόμοι της γαλλικής πρωτεύουσας γέμισαν με γνήσιους κώδικες του παριζιάνικου στυλ. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε το μεταξωτό φουλάρι, σήμα κατατεθέν του French chic στυλ.

Ένα πλήθος street stylers, η κάθε μία με το δικό της προσωπικό στυλ, ενσωμάτωσε το φίνο κομμάτι στις εμφανίσεις της φροντίζοντας να μας δώσει φρέσκιες ιδέες για να αναβαθμίσουμε τα σύνολα της άνοιξης, που έρχεται. Το είδαμε φορεμένο ως στράπλες τοπ μαζί με κλασική καμπαρντίνα και παντελόνι σε χαλαρή γραμμή, ενώ το αγαπήσαμε και ως μαντήλι στα μαλλιά (μεταξύ μας ίσως η πιο ασφαλής και chic επιλογή για μία bad hair day), αλλά και ως αξεσουάρ στον λαιμό ή την τσάντα και τη ζώνη.

Μπορεί να αποχαιρετάμε το γεμάτο πρόγραμμα του μήνα της μόδας με τα καθημερινά show και τα άπειρα events, ωστόσο σας διαβεβαιώνουμε πως το σατέν φουλάρι θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά. Αν ψάχνετε ένα με μοναδικό μοτίβο, πάρτε μία φίλη σας, εξοπλιστείτε με υπομονή και όρεξη για ψάξιμο και δοκιμάστε να επισκεφτείτε τις vintage μπουτίκ της περιοχής σας.

Και ενώ υπάρχουν άπειροι τρόποι να ενσωματώσετε το φουλάρι στα καθημερινά σας σύνολα, παρακάτω ακολουθούν όλες οι προτάσεις των Παριζιάνων τις οποίες δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας:

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
Πηγή:madamefigaro.gr