Celebrity Style

Leonardo DiCaprio | Η γενναία του δωρεά σε ανθρωπιστικούς οργανισμούς για την Ουκρανία

Ο Leonardo DiCaprio έκανε μια γενναία δωρεά σε ανθρωπιστικές οργανώσεις που στηρίζουν τον ουκρανικό λαό με ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο σταρ τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θέλησε να βοηθήσει.

Σύμφωνα με το Vanity Fair ο ηθοποιός που είναι εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή αλλά και ‘αγγελιοφόρος ειρήνης’ έχει επηρρεαστεί από την κατάσταση στην Ουκρανία αλλά και το γεγονός ότι πάνω από 1 εκατομμύριο Ουκρανοί έχουν φύγει από την χώρα τους μετά τη ρωσική εισβολή. Ο σταρ έκανε δωρεές στους οργανισμούς CARE Foundation, International Rescue Committee, U.N. High Commission on Refugees και το Save the Children που στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια στον ουκρανικό λαό.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον σταρ να δίνει 10 εκατομμύρια δολάρια για στρατιωτικές επιχειρήσεις και στο Visegrund Fund, κάτι το οποίο διαψεύστηκε από το περιβάλλον του, όπως και το γεγονός ότι ο Leonardo προχώρησε σε αυτή την κίνηση επειδή η καταγωγή της γιαγιάς του είναι από την Ουκρανία. Όπως αναφέρει και δημοσίευμα του VanityFair ο DiCaprio δεν έχει συγγενείς στην Ουκρανία αλλά τη στηρίζει σε αυτόν τον πόλεμο. “Θα συνεχίσει να στηρίζει τις ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν τον ουκρανικό λαό” ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Πηγή:madamefigaro.gr