Trends, Μόδα, Ρούχα

5 στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashion insiders για άψογο στιλ την άνοιξη

Η άνοιξη είναι η εποχή που οι περισσότερες γυναίκες νιώθουμε την ανάγκη να ανανεωθούμε. Οι νέες συλλογές των brands, οι τάσεις της μόδας, αλλά και τα looks που δημιουργούν οι αγαπημένες μας fashionistas μας γεμίζουν με στιλιστική έμπνευση.

Με αφορμή τις εβδομάδες μόδας στις πρωτεύουσες του στιλ που ολοκληρώθηκαν, ρίξαμε μία ματιά στα street style σύνολα που δημιούργησαν οι fashion insiders και ξεχωρίσαμε κάποια styling tips που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Styling Tips

#1

Τα λευκά φορέματα είναι ένα από τα items που δεν λείπουν ποτέ από την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή μόδα. Φέτος ωστόσο, οι πιο κομψές fashionistas συνδυάζουν τα λευκά φορέματα τους με ψηλοτάκουνα παπούτσια σε έντονα χρώματα όπως το hot pink που προτείνουν οι οίκοι Chanel, Lanvin, Versace και Fendi στις SS22 συλλογές τους.

#2

Φέτος την άνοιξη, σχεδιαστές και οίκοι μόδας προτείνουν λαμπερά φορέματα, παγιέτες και glitter που είναι ο ορισμός του party dressing. Ωστόσο, εάν θέλεις να δημιουργήσεις βραδινά σύνολα που να είναι cool και σύγχρονα, σου προτείνουμε να συνδυάσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με platform shoes και ένα blazer σε έντονο χρώμα.

#3

Το στιλιστικό combo που επιλέγουν για την καθημερινότητα τους οι πιο κομψές fashion insiders είναι το τζιν παντελόνι με loafers. Απλό, cool και πολύ κομψό.

#4

Μπορεί κάποιες τάσεις της μόδας να είναι τόσο εντυπωσιακές που να τραβούν όλα τα βλέμματα, ωστόσο υπάρχουν κάποια basic κομμάτια που θα είναι πάντα και για πάντα επίκαιρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μαύρη ψηλόμεση παντελόνα που κολακεύει κάθε σιλουέτα.

#5

Ακολουθώντας τα color trends της σεζόν, οι fashionistas έχουν αντικαταστήσει τα κοστούμια σε ουδέτερες αποχρώσεις με εκείνες σε έντονα χρώματα. Η Leonie Hanne που μετρά τέσσερα εκατομμύρια followers στο Instagram, σου προτείνει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα κοστούμι σε κάποια απόχρωση του πράσινου.

Κεντρική φωτογραφία: Filezilla/Madame Figaro France

Πηγή:madamefigaro.gr