Celebrity Style, Events

Tα 7 καλύτερα model moments της Εβδομάδας Μόδας

Στη φετινή fashion week είδαμε πολλές ιδιαίτερες στιγμές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, από αλλαγές σε μαλλιά, celebrity cameos, supermodel reunions, και κυρίως μια γιορτή αφιερωμένη στην ατομικότητα. Η Vogue συγκέντρωσε τα πιο ξεχωριστά model moments που έκλεψαν την παράσταση τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2022.

Η Julia Fox έκλεισε το show του LaQuan Smith

Η Julia Fox εκτός απο τον πρόσφατο χωρισμό της απο τον Kanye West, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό και τον χώρο της μόδας με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της. Έτσι έγινε και στο show για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022 του clubwear king -και φίλου της, LaQuan Smith που έκανε το ντεμπούτο της στο runway. Το show καθυστέρησε να ξεκινήσει μια ώρα περίπου δίνοντας από την αρχή μια πιο dramatic διάθεση που ταίριαζε και με την προσωπικότητα της Fox.

©GETTY IMAGES
1/7

Η Maggie Maurer με maternity wear

«Ο κόσμος ξέρει ότι είμαι πάντα διαθέσιμη για ένα saucy moment», είπε η Maggie Maurer στη Vogue για την αρκετά αποκαλυπτική εμφάνιση της στο show της Nensi Dojaka. Έτσι είδαμε ένα runway statement που έδειχνε την έγκυο Maurer, σε ένα show από το ανερχόμενο αστέρι της μόδας, αφιερωμένο στη δύναμη. «Τα σώματα των γυναικών είναι όπως οι superpowers» είπε η Maggie.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
2/7

Η Kendall Jenner έγινε ginger

Τελευταία έχουμε δει πολλές celebrities να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους. Έτσι και η Kendall Jenner μας έδειξε τη νέα ginger απόχρωση στα μαλλιά της κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις στο Prada show.

©PIXELFORMULA
3/7

Το Off-White supermodel tribute στον Virgil

Το τελευταίο show του Off-White προς τιμήν του Virgil Abloh ήταν πραγματικά οικογενειακή υπόθεση. Στο catwalk ανέβηκαν οι Naomi Campbell, Amber Valletta, Helena Christensen και Cindy Crawford, ενώ δεν έλειπαν τα λαμπερά κορίτσια της Gen-Z, όπως η Kaia Gerber, οι αδερφές Hadid, η Adut Akech και η Kendall Jenner, που σίγουρα θα έκαναν περήφανο τον θρυλικό designer. Ακόμη και η φίλη του Abloh, Serena Williams, πέταξε στο Παρίσι για να συμμετάσχει μαζί με τις Mariacarla Boscono, Honey Dijon, Candice Swanepoel, Karen Elson, Caroline Trentini και Bianca Balti στην πασαρέλα. Ένα show που έγραψε ιστορία.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
4/7

Η Bella και η Gigi Hadid σε Beauty and the Beast vibes

Οι αγαπημένες fashion sisters Bella και Gigi Hadid βρέθηκαν μαζί για ακόμη μια φορά σε shows όπως Tod’s, Copeni, Versace και Off-White. Τα supermodels εκπροσώπησαν πολύ καλά τη γενιά τους για ακόμα μια σεζόν, με πολύ ξεχωριστή στιγμή στο catwalk το Beauty and the Beast-esque show του Moschino που θύμιζε το γνωστό παραμύθι.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
5/7

Η Precious Lee είναι η Versace woman που θα θέλαμε να είμαστε

Το Versace 2.0 έχει μπει στο μυαλό της Donatella. «Αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα και μια κίνηση προς τα εμπρός, δίνοντας βάση στην πρόοδο και το diversity– ακριβώς αυτό που θεωρώ ότι εκτιμάται από τη νέα γενιά», είπε στη Vogue. Αυτό λοιπόν το πνεύμα ενσάρκωσε και στο show για το φθινοπώρο/χειμώνα 2022, η Precious Lee, με την ιδιαίτερα sassy διάθεση της ως Versace girl.

©VERSACE
6/7

Η HoYeon Jung γέμισε teen spirit τον Louis Vuitton

H σταρ του Squid Game HoYeon Jung άνοιξε το show του Nicolas Ghesquière στον Louis Vuitton φορώντας μια πιο νεανική έκδοση του κλασικού suit and tie -και μια καινούρια hot τσάντα. Είναι το πρώτο runway moment της Jung μετά την τεράστια επιτυχία της καριέρας της στο νοτιοκορεατικό survivalist drama και, αν κρίνουμε από τη θερμή υποδοχή της στο opening που περιελάμβανε και τις brand ambassadors Emma Stone, Sophia Turner και Alicia Vikander, θα την ξαναδούμε πολύ σύντομα στον οίκο.

©ACIELLE/STYLE DU MONDE
7/7
Πηγή:vogue.gr