Trends, Μόδα

Άνοιξη 2022 | Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στις τσάντες

Η αρχή της άνοιξης μας βρίσκει πάντα με έναν νέο στόχο. Να ανανεώσουμε και να εμπλουτίσουμε τις γκαρνταρόμπες μας σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Όσον αφορά στις τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, εκτός από τα ρούχα, τις γραμμές και τις αποχρώσεις, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν τα αξεσουάρ.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, το item που μπορεί να αναβαθμίσει στη στιγμή μία εμφάνιση και είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εμφάνισης, δηλαδή η τσάντα. Οι σχεδιαστές κατάφεραν να δημιουργήσουν μία αρκετά μεγάλη γκάμα από σχέδια σε τσάντες που αναλαμβάνουν να ομορφύνουν κάθε ανοιξιάτικο look.

Οι τάσεις της μόδας στις τσάντες

#1 Mini & Multi

Εάν θέλεις να προσθέσεις μία πολύ ιδιαίτερη τσάντα στην ανοιξιάτικη συλλογή σου, τότε οι micro bags με τις πολλές, ξεχωριστές θήκες είναι μία πολύ καλή επιλογή. Τις ξεχωρίσαμε από τις συλλογές των Ulla Johnson, Staud, Altuzarra και The Row, ενώ ήδη τις έχουν αγαπήσει οι influencers της μόδας.

Άνοιξη 2022 | Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στις τσάντες
ulla_johnson
staud

#2  Pillow bags

Ευρύχωρες, πρακτικές και απίστευτα κομψές, οι pillow bags είναι μία ακόμα από τις τάσεις της άνοιξης στις τσάντες. Chanel, Miu Miu, Khaite και Jil Sanders δημιούργησαν pillow bags σε ουδέτερες, αλλά και έντονες αποχρώσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στιλ σου.

miu miu
khaite
chanel
chanel

#3 Bowling Bags

Η πρώτη τους εμφάνιση στον κόσμο της μόδας έγινε τις δεκαετίες ’50 και ’60, ενώ αργότερα επέστρεψαν στο προσκήνιο στις αρχές των ’90s όταν ο οίκος Louis Vuitton κυκλοφόρησε τη Alma bag. Φέτος την άνοιξη, οι οίκοι Prada, Givenchy, Dior και Lanvin συμπεριέλαβαν τις bowling bags στις συλλογές τους, προτείνοντας τες ως ιδανική επιλογή για την καθημερινότητα.

givenchy
dior
dior

#4  Crescent Bags

Μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας φέτος την άνοιξη είναι οι crescent bags και όπως φαίνεται πρόκειται να μας απασχολήσει για αρκετές σεζόν αυτό το trend. Αυτές οι τόσο ιδιαίτερες τσάντες που μοιάζουν με μισοφέγγαρο είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές των Balmain, Fendi και Loewe. Σε έντονες αποχρώσεις όπως το κλασικό ή σε πιο κλασικούς τόνους όπως το μαύρο, διακοσμημένες με μεταλικά logos ή με σούρες, οι crescent bags είναι το απόλυτο must της άνοιξης.

loewe
fendi
fendi
balmain

#5 Statement Tote Bags

Οι tote bags έχουν μία πολύ ξεχωριστή θέση στη συλλογή μας, αφού αφενός είναι πολύ κομψές και αφετέρου πρακτικές λόγω της χωρητικότητας τους. Φέτος την άνοιξη, οι tote bags αποκτούν έναν πιο fun και statement χαρακτήρα. Οι οίκοι μόδας Fendi και Etro προτείνουν να προσθέσεις στη συλλογή σου tote τσάντες σε έντονα μοτίβα όπως τα λαχούρια ή οι illustration μορφές.

etro
fendi

Φωτογραφίες: Pixel Formula

Πηγή:madamefigaro.gr