Γυναίκα, Μαλλιά, Ομορφιά

Έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά; Τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να τα αναδείξεις

Τα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά είναι αδιαμφισβήτητα οι divas του hair spectrum, με τη φροντίδα τους να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ακολουθούν τα must-have προϊόντα για σγουρά μαλλιά, που θα τα ενυδατώσουν σε βάθος, θα μειώσουν το φριζάρισμα και θα ενισχύσουν το σχήμα της κάθε μπούκλας:

Τα must-have προϊόντα για σγουρά μαλλιά

Σαμπουάν, conditioner και μάσκα για σγουρά μαλλιά

Αυτό που σίγουρα χρειάζονται τα μαλλιά σου αν οι μπούκλες σου δείχνουν “θλιμένες” είναι έξτρα ενυδάτωση. Επένδυσε λοιπόν σε σαμπουάν, conditioner και μάσκες με ενυδατικές φόρμουλες, ιδανικές για σγουρά ή σπαστά μαλλιά.

Leave-in Conditioner

Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ ξηρά, τότε ένα leave-in conditioner σε μορφή κρέμας ή σπρέι, δεν θα πρέπει να λείπει από το haircare ντουλάπι του μπάνιου σου.

Κρέμα για μπούκλες

Μία κρέμα για μπούκλες είναι το απόλυτο must-have. Είναι αυτή που θα ενυδατώσει ακόμα περισσότερο τα μαλλιά σου και θα δώσει σχήμα στις μπούκλες σου.

Τζελ

Ένα ακόμα απόλυτο must-have είναι ένα τζελ, το οποίο θα “κλειδώσει” το σχήμα της κάθε μπούκλας.

Λεπτόρρευστο έλαιο

Από τη haircare ρουτίνα σου δεν μπορεί να λείπει και ένα λεπτόρρευστο έλαιο, το οποίο θα “σπάσει” το σκληρό περίβλημα του τζελ και θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σου χωρίς να “βαρύνει” τις μπούκλες σου.

Βούρτσα για μπούκλες

Αναρωτιέσαι “τι διαφορετικό μπορεί να έχει μια βούρτσα για μπούκλες”; Πίστευε και μη ερεύνα! Χάρη στα ειδικά “δοντάκια” της θα σε βοηθήσει να τιθασσεύσεις, αλλά και να “εκπαιδεύσεις” τις μπούκλες σου.

Σεσουάρ με φυσούνα

Ένα από τα προϊόντα για σγουρά μαλλιά που θα πρέπει άμεσα να αποκτήσεις είναι ένα σεσουάρ με φυσούνα, το οποίο θα σε βοηθήσει να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι μπούκλες σου να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένες.

Δες τις αγαπημένες μου επιλογές στο βίντεο:

Πηγή:marieclaire.gr