Trends, Μόδα, Ρούχα

10 casual σύνολα που θα φοράτε συνεχώς την άνοιξη

Η άνοιξη χαρακτηρίζεται ως μεταβατική περίοδος από τη χαμηλή θερμοκρασία του χειμώνα στην υψηλή του καλοκαιριού, ενώ είναι μία εποχή με άστατο καιρό που μας δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς, κυρίως στιλιστικούς. Σκεφτόμαστε δηλαδή, πώς θα καταφέρουμε να συνδυάσουμε την κομψότητα με την άνεση και ταυτόχρονα να προστατευτούμε από τις συνεχείς αλλαγές στη θερμοκρασία.

Ευτυχώς, ο κόσμος του styling μας προσφέρει αρκετές λύσεις ώστε να πετύχετε τον στόχο σας. Το layering, δηλαδή οι διαφορετικές στρώσεις από ρούχα ή πανωφόρια σε ένα σύνολο είναι μία από τις τακτικές που ακολουθούν οι πιο κομψές fashionistas, αφού σε περίπτωση που η θερμοκρασία ανέβει, μπορείτε απλώς να αφαιρέσετε κάποιο item ώστε να νιώθετε πιο άνετα.

Εξίσου σημαντικό για να δημιουργήσετε τα πιο κομψά σύνολα για την άνοιξη είναι να έχετε στη διάθεση σας μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με διαχρονικά κομμάτια. Ένα τζιν παντελόνι στη γραμμή που κολακεύει τη σιλουέτα σας, μία μπεζ καμπαρντίνα, ένα λευκό πουκάμισο, ένα ζευγάρι sneakers και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι μερικά από τα items που πρόκειται να σας βοηθήσουν να ντυθείτε προσεγμένα χωρίς να σκεφτείτε ιδιαιτέρως το styling. Στη συνέχεια, τα αξεσουάρ όπως τα μαντήλια, οι τσάντες και τα κοσμήματα πρόκειται να ομορφύνουν και να αναβαθμίσουν τις casual εμφανίσεις σας.

Η πιο σημαντική συμβουλή μόδας που ακολουθούν οι fashionistas είναι πως έχουν βρει τα δικά τους style icons. Τα social media όπως το Instagram, το TikTok, το Pinterest προσφέρουν άπλετη έμπνευση τόσο από influencers όσο και από brands ή οίκους μόδας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακαλύψετε τα πρόσωπα που θαυμάζετε για την αισθητική τους, να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας συνδυασμούς και να προσπαθήσετε να αντιγράψετε τα looks που σας αρέσουν.

Style Inspo

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Πηγή:missbloom.gr