Trends, Μόδα

Το τζιν “καμπάνα” από το Pull & Bear που κολακεύει κάθε σωματότυπο

Το παντελόνι “καμπάνα” ανήκει στην κατηγορία των ρούχων που κολακεύει κάθε γυναικείο σωματότυπο. Είναι ο βασιλιάς του coolness, ενώ η πορεία του στον κόσμο της μόδας μετρά πολλές δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, το παντελόνι “καμπάνα” ή flare ή bell botton είναι εκείνο που αγκαλιάζει το σώμα και ξεκινά να ανοίγει προς το τελείωμα του, δημιουργώντας έτσι ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Έγινε ευρέως γνωστό και ιδιαιτέρως διάσημο τις δεκαετίες ’60s-’70s και μέχρι σήμερα θεωρείτε ως ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Φέτος την άνοιξη, τα παντελόνια “καμπάνα” γνωρίζουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, ενώ είναι ένα από τα κομμάτια που πρωταγωνιστούν σχεδόν σε όλες τις συλλογές των fashion brands. Εμείς ρίξαμε μία ματιά στην ανοιξιάτικη συλλογή του Pull & Bear και ξεχωρίσαμε το τζιν “καμπάνα” που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. Αγκαλιάζει το σώμα, κάνοντας σε να νιώθεις άνετα όσες ώρες κι αν το φοράς, ενώ ταιριάζει τέλεια τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το συγκεκριμένο παντελόνι μάλιστα κοστίζει μόλις 22 ευρώ, συνεπώς είναι μία budget friendly αγορά που θα αναβαθμίσει το ανοιξιάτικο στιλ σου.

Εάν αναρωτιέσαι πως το φορούν οι fashionistas αυτή την περίοδο, οι περισσότερες συνδυάζουν το τζιν “καμπάνα” με απλά t-shirts ή λεπτά πουλόβερ και blazers, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ σύγχρονο και cool “κοστούμι” που είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις.

Η must have αγορά της σεζόν

Παντελόνι τζιν καμπάνα Pull and BearΠαντελόνι τζιν καμπάνα Pull and Bear
Παντελόνι τζιν καμπάνα Pull and BearΠαντελόνι τζιν καμπάνα Pull and Bear
Παντελόνι τζιν καμπάνα Pull and BearΠαντελόνι τζιν καμπάνα Pull and Bear
Πηγή:missbloom .gr