Trends, Μόδα

Casual pants: Τα νέα cool παντελόνια μοιάζουν με τζιν αλλά δεν είναι

Η αναζήτηση για περισσότερα casual παντελόνια εκτός τζιν, γίνεται όλο και πιο εύκολη, χάρη σε brands όπως το Rag & Bone. Πριν από μερικές εβδομάδες, ερωτευτήκαμε το παντελόνι Miramar του brand, όταν η Paulina Porizkova δημοσίευσε μια φωτογραφία φορώντας το. Με την πρώτη ματιά, θυμίζει πολύ ένα μοντέρνο baggy τζιν, αλλά στην πραγματικότητα είναι wide-leg sweatpants που μοιάζουν με τζιν. Πρόκειται για ένα πολύ καλό fashion alternative, που εξασφαλίζει άνεση και στυλ ,γνωστό και ως non-jean jean.

Τα τζιν είναι wardrobe heroes και πάντα η καλύτερη λύση για comfy looks, ιδανικά για κάθε περίσταση. Όμως η αλήθεια είναι, ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με την άνεση που έχουν τα κασμιρένια joggers ή το λινό παντελόνι. Καθώς οι εποχές που κυριαρχούσε το cosy ντύσιμο με φόρμες έχουν περάσει, τώρα αναζητάμε items που να συνδυάζουν εξίσου άνετα, που να μπορούν να μας ακολουθούν στην καθημερινότητα, ακόμα και στο γραφείο. Έτσι πολλά brands έχουν βρει τρόπους να συνδυάζουν έξυπνα το effortlessly cool look του τζιν, με περισσότερο άνετα και απαλά υφάσματα.

Κάποια brands συμμετέχουν στην δράση του jean alternative, ένα από αυτά είναι το Barrie, το οποίο δημιούργησε μια πολυτελή έκδοση από κασμίρι που μοιάζει πολύ με αληθινό τζιν. Αντίστοιχα και η Max Mara Leisure, η οποία κατασκεύασε ένα summer-ready λινό παντελόνι με απαλή υφή. Αν θέλετε να ακολουθήσετε την τάση και ψάχνετε για casual παντελόνια το ίδιο cool όσο το τζιν, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις πιο must επιλογές να επενδύσετε.

Η Vogue συγκέντρωσε τα non-jean jeans της Άνοιξης, που θα γίνουν πολύ εύκολα μέρος το καθημερινού στυλ.

©RAG & BONE
©MAX MARA LEISURE

Track παντελόνι, Max Mara Leisure.

©H&M

Track παντελόνι, Η&Μ.

©DIESEL

Track παντελόνι, Diesel.

©RALPH LAUREN

Jogger παντελόνι,Ralph Lauren.

Πηγή:vogue.gr