Trends, Μόδα, Παπούτσια

Γόβες: Οι trending συνδυασμοί του 2022

Οι γόβες είναι πάντα διαχρονικές και formal. Αρκεί κάθε σεζόν να γνωρίζουμε τους σωστούς συνδυασμούς για να συμβαδίζουμε με τις τάσεις της μόδας.

Αν έπρεπε να ψηφίσουμε το πιο διαχρονικό shoe trend όλων των εποχών, θα ήταν σίγουρα οι κλασικές μαύρες γόβες. Το στυλ τους παραμένει αναλλοίωτο εδώ και δεκαετίες, όσα νέα παπούτσια αν γεννιούνται κάθε σεζόν. Οι γόβες μπορεί να μην βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της γκαρνταρόμπας, σίγουρα όμως ποτέ δεν θεωρούνται out of style, ενώ κάθε σεζόν επαναπροσδιορίζονται για να ακολουθούν τις τάσεις.

Στην shopping list της Άνοιξης 2022, έχουμε ήδη προσθέσει τα platform shoes, τα peep-toe loafers, τα mules με bell heels και όλες τις fresh αφίξεις της σεζόν. Το street style και τα catwalks, μας επιβεβαιώνουν πως οι γόβες είναι στις must αγορές, αρκεί να βρούμε αυτό το σχέδιο που θα ταιριάζει με το προσωπικό στυλ μας.

Η Vogue συγκέντρωσε τους trending συνδυασμούς με γόβες για όλο το 2022.

Οι γόβες στα catwalks 

©Chanel

Στην συλλογή του οίκου Chanel είδαμε τις Mary Jane γόβες με low heels και two tone στυλ να συνδυάζονται με dress over pants, δηλαδή φόρεμα μαζί με παντελόνι. Έτσι οι κλασικές γόβες γίνονται μέρος ενός fresh outfit.

©Bottega Veneta

Ο Matthieu Blazy στην πρώτη του συλλογή για τον οίκο Bottega Veneta, προτείνει το νέο power dressing, με δερμάτινη μίνι φούστα, oversized πουκάμισο και stiletto γόβες στην απόχρωση του κρασιού.

©Fendi

Ψηλόμεσο tailored παντελόνι, τοπ με διαφάνεια και γόβες, το νέο formal look του οίκου Fendi είναι ιδανικό και για τα after office drinks.

Οι γόβες στο street style 

©George Angelis/Shot by Gio

Οι κλασικές μαύρες γόβες μπορούν να συνδυαστούν με τα πιο cool παντελόνια της Άνοιξης, τα cargo pants. Τόσο απλά οι γόβες αποδεικνύουν πως μπορούν να γίνουν μέρος του κάθε στυλ.

©George Angelis/Shot by Gio

Mary Jane γόβες με τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και ένα light ανοιξιάτικο πανωφόρι, για τα casual chic της νέας σεζόν.

©George Angelis/Shot by Gio

Γόβες με μίντι φούστα και ένα spring coat.

©George Angelis/Shot by Gio

Γόβες και ψηλόμεσα leggings, ο Vogue approved συνδυασμός που βλέπουμε σε κάθε street style.

©George Angelis/Shot by Gio

Μαύρες pointed γόβες και skinny pants, ένα στυλ που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

©George Angelis/Shot by Gio

Οι γόβες της Άνοιξης έχουν τα πιο φωτεινά χρώματα, όπως το φούξια ή το neon πράσινο.

Πηγή: vogue.gr