Trends, Γυναίκα, Μαλλιά

5 cool χτενίσματα για να ανανεώσετε το στυλ της άνοιξης

Τα must try κουρέματα της άνοιξης έχουν την έγκριση των pros.

Αφήνοντας σιγά σιγά πίσω τον χειμώνα και τα δικά του trends, είμαστε έτοιμες να ανανεώσουμε την εικόνα μας με μοντέρνα haircuts που έχουν ήδη πάρει την έγκριση των ειδικών. Η έμπνευση φυσικά έρχεται από τα πιο cool girls του Instagram και την ανάγκη τους για πειραματισμό, κάτι που παρακινεί και εμάς να τολμήσουμε.

Από το jagger style κούρεμα που παραπέμπει σε mullet, στο κομψό μεσαίου μήκους καρέ, τα 5 κουρέματα που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε σχήμα προσώπου και ταυτόχρονα είναι super trending.

The Jagger style

Scandi waves

@hunterschafer

Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο hairstyle είναι τα φυσικά, απαλά waves που μοιάζουν να δημιουργήθηκαν μόνα τους με το στέγνωμα των μαλλιών. Για να τα πετύχετε χρησιμοποιείστε σίδερο μαλλιών για λεπτές μπούκλες, ξεκινώντας από το πίσω μέρος των μαλλιών και φτάνοντας προς τα μπροστά και το κέντρο. Μόλις κρυώσουν οι μπούκλες, χτενίστε τις ελαφρά και ψεκάστε σπρέι για φυσικό κράτημα.

Y2K extensions

@getty images

Τα 00s είναι back in fashion για αυτό και τα super μακριά μαλλιά είναι ξανά στο προσκήνιο. Όσο πιο ίσια τόσο το καλύτερο, ενώ απογειώνονται με την προσθήκη χαρακτηριστικών 00s hair accessories, όπως οι μπαντάνες.

Καρέ μεσαίου μήκους

@alexa chung

Σε όποιο μήκος και να είναι, πιο τολμηρό ή κλασικό, το καρέ είναι πάντα στη λίστα με τις τάσεις. Για αυτή τη σεζόν η παραλλαγή που ξεχωρίζει δεν είναι αυτή με το πιο κοντό μήκος, αλλά η πιο εύκολη να υιοθετηθεί από όλες τις γυναίκες. Το μεσαίου μήκους καρέ είναι ιδανικό για όσες δεν θέλουν να τολμήσουν πολύ αλλά να κάνουν μια αλλαγή που θα τις ανανεώσει.

80s Bounce

©@CHRISAPPLETON1

Τα πλούσια, ογκώδη μαλλιά των 80ς είναι ξανά τάση και έτοιμα να μεταμορφώσουν τις βραδινές μας εμφανίσεις. Οι πιο ωραίες βερσιόν τους έχουν γίνει από τον Chris Appleton στη JLO.

Πηγή: vogue.gr