Social Media, Trends, Μόδα, Ρούχα

Ανοιξιάτικο στιλ: 5 κομμάτια που χρειάζεσαι στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Τα κομμάτια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και τις τάσεις της μόδας αυτή την άνοιξη.

Σύμφωνα με τις fashionistas χρειάζεσαι αυτά τα fashion items στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου Pixel Formula

Η μόδα δεν θα μείνει ποτέ στάσιμη, για αυτό και κάθε σεζόν έχουμε νέες τάσεις, προτάσεις και ιδέες που εξελίσσουν τόσο το προσωπικό στιλ όσο και την γκαρνταρόμπα μας. Έτσι, σήμερα θα σου μιλήσουμε για τα 5 ανοιξιάτικα κομμάτια που έχουν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των πιο κομψών γυναικών. Πρόκειται για fashion items, που έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στο street style και υπόσχονται να σου προσφέρουν όσα χρειάζεσαι στιλιστικά αυτή την περίοδο.

Η ανοιξιάτικη ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου θα γίνει με αυτά τα κομμάτια

Ας ξεκινήσουμε με τα απολύτως βασικά πράγματα. Χρειάζεσαι χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Αρκετά με την σκουρόχρωμη παλέτα. Πρόσθεσε blazers, φορέματα, co-ords σετ, αξεσουάρ και υποδήματα σε έντονες αποχρώσεις, για να είσαι up to date με την στιλιστική επικαιρότητα.

Χρειάζεσαι εξίσου ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις κομψά looks αυτή τη σεζόν. Όσο πιο ανοιχτό είναι το ντένιμ παντελόνι σου, τόσο πιο ανοιξιάτικο θα είναι και το σύνολό σου.

Ένα staple της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας είναι η μαρινιέρα και οι fashionistas κάθε χρόνο της δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους. Εμείς θα σου προτείναμε ένα πουλόβερ με πλέξη ριμπ, που θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις και το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των δροσερών νυχτών του.

Αυτή την άνοιξη θα πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσεις σε ένα μεταξωτό φουλάρι με prints και καλοκαιρινά χρώματα. Μπορείς να το φορέσεις με αμέτρητους τρόπους και είναι η στιλιστική πινελιά, που θα προσθέσει πολλούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

Τέλος, χρειάζεσαι ένα καρό αέρινο φόρεμα. Το ξέρουμε πως μέχρι σήμερα έχεις διαβάσει αμέτρητα άρθρα για την στιλιστική αξία των φλοράλ φορεμάτων, ωστόσο, και τα καρό παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Είναι διαχρονικά, πάντα επίκαιρα, ευέλικτα και αβίαστα κομψά, για αυτό άλλωστε τα λατρεύουν τόσο οι Παριζιάνες.

Πηγή: missbloom.gr