Trends, Νύχια

Παντρεύεσαι; Δες τα μανικιούρ που θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη νύφη της άνοιξης!

Ξέχασε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Με αυτά nail designs θα απογειώσεις το νυφικό σου.

νύχια για γάμο Istock

Το γαλλικό μανικιούρ ήταν, είναι και θα είναι το πιο δημοφιλές νυφικό μανικιούρ. Οk, το δεχόμαστε. Αν ωστόσο θέλεις να αντιμετωπίσεις το mani σου σαν αξεσουάρ κι όχι απλά σαν last thought στην εμφάνισή σου, τότε σίγουρα θα αναζητάς πολύ πιο ευφάνταστα και δημιουργικά στιλ. Εμείς ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα νύχια για γάμο, που είναι σίγουρο ότι θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη νύφη της φετινής άνοιξης. Αν θέλεις να συζητούν για καιρό τη νυφική σου εμφάνιση, αυτή είναι η τελευταία πινελιά, που -πίστεψέ μας- δεν θα πρέπει να ξεχάσεις:

Τα νύχια για γάμο που θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη νύφη της χρονιάς

American Manicure

Μερικές φορές τα πιο απλά σχέδια είναι και τα πιο chic. Το μίνιμαλ “αδερφάκι” του γαλλικού μανικιούρ έρχεται κατευθείαν από την Αμερική και υπόσχεται να ολοκληρώσει με τον πιο κομψό τρόπο τη νυφική σου εμφάνιση.

Metallic Blush

Αν σου αρέσουν τα κλασικά ροζ μανικιούρ, αλλά δεν θέλεις να επιλέξεις κάτι τόσο “πολυφορεμένο”, τότε τόλμησε τη μεταλλική εκδοχή τους, που θα “γράφει” τέλεια στις φωτογραφίες.

Bronze Outlines

Εμπνεύσου από τα κοσμήματα, που θα φοράς εκείνη τη μέρα, και τόλμησε ένα νυφικό μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες, όπως το παραπάνω.

Mirrored Glass

Οι πιο τολμηρές νύφες ξέρουμε ότι θα εκτιμήσουν αυτό το holographic design, που θα λαμπυρίζει υπέροχα κάτω από τα φώτα του dance floor της δεξίωσης.

Half Moon

Κομψό, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρον, αυτό το μανικιούρ, που συνδυάζει half moons και ombré είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει.

New Age French Manicure

Αν η διαχρονικότητα των κλασικών μανικιούρ σε μαγνητίζει, τότε επίλεξε τη μοντέρνα εκδοχή των all time classic french nails.

Pearl Details

Αν το νυφικό σου είναι πολύ λιτό, “στόλισε” τα νύχια σου με μικροσκοπικές πέρλες για την απαραίτητη δόση old school glamour.

Floral Forest

Αν ο γάμος σου πρόκειται να γίνει σε κήπο ή έστω σε περιοχή με έντονο πράσινο και πολλά λουλούδια, σκέψου σοβαρά να αποτυπώσεις το όμορφο αυτό σκηνικό και στα νύχια σου, κάνοντας φλοράλ σχέδια.

Polar Moon

Ο πιο κομψός τρόπος να δώσεις λίγο χρώμα στο νυφικό μανικιούρ σου, είναι με αυτό το πολύ διακριτικό nail art design. Αν παντρεύεσαι την άνοιξη, προτίμησε αποχρώσεις του baby blue ή baby pink, λοιπά παστέλ χρώματα ή άντλησε έμπνευση από τα χρώματα των λουλουδιών στην ανθοδέσμη σου.

Πηγή: missbloom.gr