Celebrity Style, Trends, Μόδα

Η Kendall Jenner φοράει tank top και πλατφόρμες, must συνδυασμός της άνοιξης

Η celebrity μας δείχνει πώς θα φορέσουμε τα βασικά κομμάτια της άνοιξης.

Τα catwalks για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23, επιβεβαίωσαν πως δεν πρέπει να υποτιμάμε την δύναμη του πολύ απλού tank top. Το λευκό tank top ανέβηκε στο catwalk του οίκου Prada και συνδυάστηκε με μίντι φούστες με διαφάνειες, ενώ ο Matthieu Blazy στον Bottega Veneta, πρότεινε tank top με baggy τζιν παντελόνι. Μας φαίνεται λοιπόν απόλυτα λογικό που η Kendall Jenner πρόσθεσε το λευκό tank top στην καθημερινή γκαρνταρόμπα της.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της η Kendall Jenner υιοθέτησε τον trending συνδυασμό της Άνοιξης 2022. Επέλεξε να φορέσει tailored παντελόνι σε πράσινο χρώμα και λευκό tank top με στενή εφαρμογή. Όσο για τα παπούτσια της; Ακολουθούν φυσικά τις τάσεις της μόδας. Πρόκειται για τα flip-flop σανδάλια με πλατφόρμα, ένα από τα δυνατά shoe trends που επέστρεψαν από την δεκαετία του 2000.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kendall Jenner επενδύει σε low key κομμάτια κλειδιά της γκαρνταρόμπας. Το tank top, το slouchy παντελόνι, τα thong sandals, ανήκουν σε αυτά τα hero pieces που μπορούν να αποτελέσουν την βάση για ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Ακολουθήστε το παράδειγμά της και εξοπλίστε το στυλ σας με τα spring basics.

Πηγή: vogue.gr