Celebrity Style, Trends, Αξεσουάρ, Νύχια

Celebrity trend: To ταίριασμα του μανικιούρ με τα κοσμήματά μας είναι η νέα τάση

Ως γνωστόν, καμία εμφάνιση δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη αν τα άκρα μας δεν είναι περιποιημένα. Γι᾽ αυτό και οι περισσότερες γυναίκες δίνουν προτεραιότητα στο μανικιούρ τους, υιοθετώντας τις εκάστοτε τάσεις και φροντίζοντας να ταιριάζουν τα νύχια τους με τα ρούχα, τη διάθεση, τον καιρό ή τη σεζόν…

Ένα πολύ πρόσφατο trend που έχουν υιοθετήσει οι celebrities ωστόσο είναι να ταιριάζουν το χρώμα των νυχιών τους με τα κοσμήματά τους, και ιδίως τα δαχτυλίδια ή τα βραχιόλια τους. Κάτι που δεν είναι παράλογο αν σκεφτείς ότι ένα ιδιαίτερο βερνίκι ή nail art τραβά όλη την προσοχή στα χέρια – οπότε αναδεικνύει και περισσότερο το όποιο κόσμημα φοράς.

Έτσι, πριν λίγο καιρό η Selena Gomez ταίριαξε υπέροχα το σμαραγδένιο δαχτυλίδι της με ασορτί μεταλλιζέ πράσινο βερνίκι στα νύχια, με αφορμή τη λαμπερή εμφάνισή της στα SAG Awards. Αλλά και λίγο αργότερα, η Blake Lively με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “The Adam Project”, έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο half-moon nail art: Ένα σχέδιο μισοφέγγαρο, στο οποίο συνδύασε δύο απαλά χρώματα, το ροζ και το καφέ. Το ροζ ταίριαξε απόλυτα με το διαμαντένιο βραχιόλι της με ροζ πολύτιμες πέτρες αφενός, ενώ το soft brown ήταν ασορτί με το εμπριμέ φόρεμά της αφετέρου.

Αλλά και η Jennifer Lopez έκανε ένα ξεχωριστό french manicure, ασορτί με το διαμαντένιο δαχτυλίδι της χάρη στη λεπτή ασημένια γραμμή-καμπύλη που ήταν όσο λαμπερή όσο ένα διαμάντι.

Αλλά και στα Oscars 2022, που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Μαρτίου, είδαμε ότι το συγκεκριμένο trend είχε την τιμητική του. Η Zendaya έβαψε τα νύχια της σε ασημί μεταλλιζέ χρώμα με mirror εφέ, δηλαδή εκείνο το εφέ που κάνει τα νύχια να μοιάζουν με καθρέφτες και να αντανακλούν το φως. Όπως θα διαπιστώσεις, ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο όχι μόνο το ξεχωριστό outfit της με την υπέροχη, shimmery silver φούστα αλλά και τη μεγάλη σειρά από λευκόχρυσες βέργες Bulgari που κάλυπταν μεγάλο τμήμα του χεριού της.

madamefigaro.gr