Celebrity Style, Trends, Γυναίκα, Μόδα, Παπούτσια

Η μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια της άνοιξης : Πώς την φόρεσαν η Ναταλία Γερμανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τα mules είναι η επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου που πρέπει να κάνεις φέτος.

Η μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια της άνοιξης | Πώς την φόρεσαν η Ναταλία Γερμανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
NDP

Οι τάσεις πλέον δεν γεννιούνται αποκλειστικά στις πασαρέλες. Πλέον το street style, οι απανταχού fashionistas και οι celebrities έχουν ενεργό ρόλο στη δημιουργία και την ανάδειξή τους. Μία εμφάνιση τους μπορεί να είναι αρκετή για να γίνει κάποιο fashion item διάσημο και γρήγορα sold out. Πριν λίγες εβδομάδες τα social media είχαν πάρει φωτιά με ένα ροζ slip φόρεμα της Zara, το οποίο είχε γίνει το επίκεντρο της προσοχής της fashion κοινότητας. Αμέτρητα ήταν τα βίντεο στο Tik Tok, που έδειχναν τους στιλιστικούς συνδυασμούς του, ενώ οι fashion lovers έδειχναν την ασυγκράτητη χαρά που τις διαπερνούσε καθώς κατάφεραν να το κάνουν δικό τους. Σήμερα, λοιπόν, θα σου μιλήσουμε για ένα ακόμη τέτοιο fashion item, που είμαστε σίγουρες πως θα ξεπουλήσει αρκετά γρήγορα. Πρόκειται για τα πιο διάσημα παπούτσια της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι ’22 και τα φόρεσαν ήδη η Ναταλία Γερμανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο λόγος για τα trend worthy mules!

Η Ναταλία Γερμανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λατρεύουν τα χρώματα και τον στιλιστικό πειραματισμό. Η πρώτη έχει ένα edgy στιλ και συνδυάζει τη θηλυκότητα με πιο rock λεπτομέρειες, ενώ η δεύτερη έχει καθαρά ένα κοριτσίστικο και πολλές φορές σέξι look. Και οι δύο τους, όμως, φαίνεται πως λατρεύουν την ίδια μεγάλη τάση στα παπούτσια, τα mules.

Δεν είναι ένα νέο trend, αφού έχει κάνει την εμφάνισή του πριν δύο S/S σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, έχει κατοχυρώσει και φέτος τη θέση του στις τάσεις και δεν πρόκειται να φύγει σύντομα από αυτές. Για τη φετινή άνοιξη και καλοκαίρι επιστρέφει με σατινέ υφές και έντονες αποχρώσεις, ακολουθώντας τις επιταγές των 00s τάσεων και της Y2K αισθητικής.

missbloom.gr