Trends, Μόδα, Ρούχα

Πώς θα φορέσεις το κοστούμι την άνοιξη; Τρεις συμβουλές που ακολουθεί πιστά η Βίκυ Καγιά

Εάν χρειαζόταν να ξεχωρίσουμε ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που μετρά αιώνες ζωής και έχει αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη στιλιστική εξέλιξη, το κοστούμι θα κέρδιζε με διαφορά. Εμφανίστηκε στον κόσμο του ενδύματος τον 17ο αιώνα, ενώ κυρίως από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, το κοστούμι κέρδισε μία σταθερή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αναδεικνύοντας το power dressing. 

Φέτος την άνοιξη, τα κοστούμια είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, αφού ως twin set συνδυάζει άνεση και κομψότητα, στοιχεία που κάθε σύγχρονη γυναίκα επιθυμεί για το καθημερινό στιλ της.

Ποιος είναι όμως ο πιο cool τρόπος για να φορέσεις ένα κοστούμι αυτή την περίοδο;

Η Βίκυ Καγιά, η οποία ξεχωρίζει για το στιλ και την αισθητική της, δημιούργησε το look που κάθε fashionista αξίζει να αντιγράψει. Συγκεκριμένα, το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φορά ένα Karl Lagerfeld κοστούμι που αποτελείται από σακάκι και cropped παντελόνα σε μαύρο χρώμα. Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το κοστούμι της με λευκό t-shirt και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι γόβες σε baby blue απόχρωση από τη νέα συλλογή της Migato. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους, προσθέτοντας έτσι διακριτική λάμψη στην εμφάνισή της.

Οι στιλιστικές συμβουλές που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι τρεις. Αρχικά, ένα κοστούμι σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μαύρο, αλλά με μία σύγχρονη λεπτομέρεια που είναι το cropped παντελόνι είναι must have για αυτή την περίοδο. Πρακτικό και chic, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεύτερο, ένα basic τοπ όπως αυτό το λευκό t-shirt της Βίκυς Καγιά ή ένα λευκό πουκάμισο θα είναι πάντα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, όποια κι αν είναι η περίσταση. Τρίτον, για να κάνεις το σύνολό σου πιο ενδιαφέρον, μπορείς να επενδύσεις σε ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπούτσια. Η Βίκυ Καγιά προτίμησε να φορέσει γόβες σε pastel απόχρωση. Τα mules, τα loafers ή ακόμα και τα sneakers σε έντονα χρώματα και μοτίβα είναι εξίσου κομψές επιλογές.

Το look της Βίκυς Καγιά

madamefigaro.gr