Trends, Μαλλιά

Χρώματα μαλλιών: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις για την άνοιξη

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας. H Vogue προτείνει τα τοπ hair colour trends για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.
Τις τελευταίες εβδομάδες οι celebrities εμφανίζονται η μια μετά την άλλη με νέο χρώμα μαλλιών, τολμώντας ακόμα και τις πιο δραστικές αλλαγές. Ακόμα και η Kendall Jenner αποχωρίστηκε το πολύ χαρακτηριστικό σκούρο καστανό χρώμα των μαλλιών της, όπως και η Hailey Bieber έκανε την μετάβαση από τα ξανθά στα καστανά μαλλιά. Η άνοιξη σηματοδοτεί την ανανέωση, είναι η περίοδος για νέα ξεκινήματα και τι πιο εύκολο από ένα νέο χρώμα στα μαλλιά μας ή απλά μια μικρή αλλαγή που θα φωτίσει το χρώμα που ήδη έχουμε.

Από το expensive brunette, μέχρι τα κόκκινα μαλλιά ή τα 70s ξανθά, η Vogue μίλησε με τους ειδικούς και συγκέντρωσε τις μεγαλύτερες hair colour τάσεις για την άνοιξη 2022.

Τα copper μαλλιά

Τα μαλλιά στο χρώμα του χαλκού είναι το trend of the moment, όπως επιβεβαίωσε και η Kendall Jenner που τα τόλμησε. Πρόκειται όμως για το spiced copper, μια απόχρωση πιο κοντινή στην τερακότα και στο χρώμα της κανέλας. Αυτή η χάλκινη απόχρωση τονίζει και το χρώμα των ματιών, είτε καστανό, είτε μπλε.

©Nikki Makeup/Instagram

Το 70s ξανθό

Είναι αλήθεια πως αυτή τη σεζόν, τα καστανά και τα κόκκινα μαλλιά έχουν εκτοπίσει το ξανθό. Ωστόσο υπάρχει μια απόχρωση που θεωρείται super hot. Πρόκειται για το 70s blonde, με την σκουρόχρωμη ρίζα που τώρα βλέπουμε στην Elsa Hosk. Αυτό το χρώμα ταιριάζει περισσότερο σε μαλλιά με layers και σε ελαφρώς messy χτενίσματα, για ένα πιο ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

©Hosk Elsa/Instagram

Τα hazelnut hair

Σκεφτείτε το καστανό χρώμα της πραλίνας, μια απόχρωση πολύ φωτεινή και ζεστή, που ταιριάζει τόσο ανοιχτές επιδερμίδες, όσο και σε πιο σταρένιες. Αυτό το hazelnut χρώμα αποτελεί την πιο εύκολη μετάβαση από το ξανθό στο καστανό, οπότε μπορείτε να την τολμήσετε άφοβα.

Το expensive brunette

Το ζεστό καστανό χρώμα με τα πολύ διακριτικά highlights, δείχνει τα μαλλιά πλούσια και πολύ λαμπερά. Το expensive brunette το είδαμε στην Hailey Bieber και τώρα στην Taylor Hill.

©Hung Vanngo/Instagram

Το freestyle balayage

Το χρώμα που κάνει την επιδερμίδα να λάμπει. Πρόκειται για το freestyle balayage που εφαρμόζεται σε όλο το μήκος των μαλλιών, χωρίς πινέλο, δημιουργώντας ένα 90s αποτέλεσμα, που θεωρείται ό,τι πιο cool αυτή την στιγμή, ειδικά από την Generation Z.

©mimimoocher/Instagram
vogue.gr