Social Media, Trends, Μόδα, Ρούχα

Trend alert: Το πορτοκαλί είναι το σταρ χρώμα της άνοιξης

Μετά το very peri, το πορτοκαλί έρχεται για να πάρει τον τίτλο της πιο trending απόχρωσης.

Έχοντας μιλήσει για τις παστέλ αποχρώσεις, τους earthy tones αλλά και τα all time classics όπως το λευκό, ήρθε η ώρα να βάλουμε στο παιχνίδι ένα χρώμα-κλειδί, το οποίο όπως όλα δείχνουν αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα πιο επιτυχημένα spring looks.

Έπειτα από μια περίοδο που αναγκαστικά στραφήκαμε στα πιο basic και καθημερινά χρώματα μιας και η πανδημία μας περιόρισε στο σπίτι, η μόδα μας επανασυστήνει τις έντονες αποχρώσεις, αυτές που ακτινοβολούν και μας φτιάχνουν τη διάθεση. New entry, το ζωηρό και φαντασμαγορικό πορτοκαλί που είναι αναμφίβολα ο σταρ της φετινής άνοιξης.

Aν είστε αποφασισμένες να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας με τα look σας, μια πορτοκαλί δόση είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεστε. Είτε σε πανωφόρι, είτε σε παντελόνι ή φούστα, το πορτοκαλί είναι τόσο εντυπωσιακό που μπορεί από μόνο του να κάνει elevate σε οποιαδήποτε εμφάνιση, ακόμη και σε αυτή που θα χαρακτηρίζαμε super casual.

Φυσικά, για να φορεθεί σωστά έχει τα μυστικά του, αλλά αυτά κυρίως έχουν να κάνουν με τις ισορροπίες. Μιας και πρόκειται για απόχρωση που δεν περνά απαρατήρητη, αν δε θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε ως pop up color σε ήπια χρωματικά σύνολα, μπορείτε να τολμήσετε το color blocking, το οποίο σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό.

©Getty Images

Αυτό εξαρτάται από το πόσο edgy θέλετε να κάνετε την εμφάνιση. Στο street style έχουμε δει πολύ επιτυχημένα σύνολα με χρώματα αντίθετα του πορτοκαλί, όπως το μοβ, το μπλε σκούρο, το γαλάζιο – η Leonie Hanne τόλμησε μπλε σακάκι με μίντι πορτοκαλί φούστα. Από την άλλη, υπάρχει και η πιο girly και παιχνιδιάρικη εκδοχή που είναι αυτή του πορτοκαλί με ροζ ή με παστέλ απαλές αποχρώσεις όπως το λιλά ή το mint green. Για σούπερ εντυπωσιακές εμφανίσεις, ποντάρετε στις φλούο αποχρώσεις και συνδυάστε πορτοκαλί σακάκι με neon κίτρινο τοπ.

vogue.gr