Trends, Γυναίκα, Μόδα, Ρούχα

Φορέματα & sneakers: 7 συνδυασμοί για το πιο άνετο combo

Δεν χρειάζονται πολλά για να είστε stylish την άνοιξη – ένα θηλυκό φόρεμα και ένα ζευγάρι sneakers αρκούν για εντυπωσιάσετε.
Όσο φτιάχνει ο καιρός και η θερμοκρασία ανεβαίνει, έχουμε ανάγκη από δροσερά και άνετα look που θα μας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να μας στερούν καθόλου από την ευελιξία μας. Τα φορέματα είναι πρώτα στη λίστα με τις επιλογές μας, καθώς και βασικό key trend για τα ανοιξιάτικα σύνολα κάθε χρονιάς, αφού είναι δεδομένο πως δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Το ίδιο ισχύει και για τα sneakers. Τα αθλητικά είναι το πιο πρακτικό παπούτσι που έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας και η αλήθεια είναι πως από τότε που επικράτησαν και στο street style, μας έχουν λύσει τα χέρια. Από τζιν μέχρι κοστούμια και φούστες, τα sneakers μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα πάντα και φυσικά με φορέματα για casual chic outfit που ταιριάζουν σε κάθε στιλ.

Το street style μας δείχνει τους πιο ωραίους τρόπους να φορέσουμε φορέματα με sneakers, ώστε να μη δείχνουν ποτέ βαρετά:

©Getty Images
©Getty Images

Girly και romantic – θα χρειαστείτε ένα μίνι φλοράλ φόρεμα και ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά. Έτοιμες μέσα σε 5 λεπτά και σίγουρα cool.

©Getty Images

Ποιος είπε πως τα φορέματα τύπου καφτάνια δεν φοριούνται με αθλητικά; Κάντε τη διαφορά και συνδυάστε τα με ρετρό sneakers και chic αξεσουάρ.

©Getty Images

Για να ανανεώσετε ένα μίντι ρομαντικό φόρεμα η καλύτερη πρόταση είναι να το φορέσετε με sneakers, αντί για πέδιλα και σανδάλια.

©Getty Images

Τα printed φορέματα είναι τα αγαπημένα μας γιατί έχουν χαρακτήρα και cool vibes. Συνδυάστε τα με αντίστοιχα cool sneakers, όπως τα Air Force της Nike, και κάποιο ελαφρύ πανωφόρι.

©Getty Images

Το πορτοκαλί είναι ίσως το πιο trending χρώμα της άνοιξης – ένα μίνι φόρεμα σε αυτή την έντονη απόχρωση και τα αγαπημένα σας sneakers, και έχετε το ιδανικό everyday look.

Originally published on vogue.mx

vogue.gr