Celebrity Style, Trends, Μόδα, Παπούτσια, Ρούχα

Coachella 2022: 5 τάσεις που κρατάμε για το καλοκαίρι

Το στυλ του μουσικού φεστιβάλ Coachella, γέννησε και πολλά trends που θέλουμε να υιοθετήσουμε στις καλοκαιρινές διακοπές.
Το Coachella επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, με όλα τα fashion girls να μεταφέρουν το street style, στην έρημο της Καλιφόρνια, φορώντας bohemian chic outfits και όλα τα τελευταία trends της άνοιξης 2022. Το μουσικό φεστιβάλ Coachella όμως είναι και μια ευκαιρία να γεννηθούν πολλές νέες τάσεις που γίνονται έμπνευση όχι μόνο για τα festival looks, αλλά και για όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Το Coachella style είναι ανάλαφρο και με διάθεση για πειραματισμούς, σέξυ και edgy. Πρωταγωνιστούν τα τζιν παντελόνια, τα κροσέ, τα έντονα χρώματα, τα sequins, τα οποία γίνονται μέρος δημιουργικών συνδυασμών που εύκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε.

Η Vogue μελέτησε όλες τις εμφανίσεις των celebrities από το Coachella festival και συγκέντρωσε τις 5 τάσεις που κρατάμε για το καλοκαίρι:

Το baggy τζιν παντελόνι

Η Alessandra Ambrosio, γνωστή και ως η βασίλισσα του Coachella, έκανε πολλές εμφανίσεις στο φετινό φεστιβάλ.. Το look που σίγουρα θα αντιγράψουμε στις εξόδους του καλοκαιριού, είναι το baggy τζιν παντελόνι, συνδυασμένο με ένα φουλάρι δεμένο σαν τοπ και ένα χρωματιστό bomber τζακετ.

©Alessandra Ambrosio/Instagram

Το corset top είναι το street style trend που θα υιοθετήσουμε στα πρωινά αλλά και βραδινά looks του καλοκαιριού, συνδυασμένο με τζιν και slouchy παντελόνια.

©Xenia Adonts/Instagram

Το tank top

Το πιο απλό κομμάτι της καλοκαιρινής μόδας, είναι το λευκό tank top. Η Danielle Bernstein επέλεξε ένα σχέδιο του οίκου Loewe και το συνδύασε με φούστα με παγιέτες Paco Rabanne.

Τα platform shoes

Οι πλατφόρμες είναι το μεγαλύτερο shoe trend για το καλοκαίρι 2022, είτε πρόκειται για πέδιλα, mules, ακόμα και ίσια σανδάλια. Η Leonie Hanne φυσικά το αποδεικνύει και φορά platform heels με ένα 70s outfit.

Οι micro skirts

Ήταν αναμενόμενο να δούμε τις micro skirts του οίκου Miu Miu και στο Coachella 2022. Το μήνυμα άλλωστε είναι ξεκάθαρο, οι μίνι φούστες φεύγουν και τώρα στο προσκήνιο έρχονται οι σούπερ σέξυ micro φούστες.

©Xenia Adonts/Instagram

vogue.gr